Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Yok hocam benim dediğim sıkıntı işlemci kaynaklı farklı bir sıkıntı, sorun biraz büyük olduğu için iade etmesini tavsiye ettim.

Teknosa'dan alınan 4060 cihaz içi hocam bu da sorunlu tasarım olan mı baktım baktım anlamadım.

@onurrozdmir @LemonTree68

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240806_174200_Telegram.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Teknosa'dan alınan 4060 cihaz içi hocam bu da sorunlu tasarım olan mı baktım baktım anlamadım.

@onurrozdmir @LemonTree68

Fotoğraf net değil tam olarak anlamadım. Acaba mavi ile işaretlediğim yerde sensör olabilir mi? Açık mavi bir şey var çünkü. Laptobunuzun içini açıp dikkatli incelerseniz kendinizin görebileceğine eminim. Modeliniz hakkında kesin bilgi almak isterseniz rehberde belirttiğim platformları kontrol edebilirsiniz. Dediğim gibi kendi laptobumu iade ettiğimden beri son gelişmeleri takip etmiyorum sayılır. Karşılaştırma için bir de sensörün tipini ekleyeceğim:

Dosya Ekleri

• IMG_6822.jpeg
    456,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_6826.jpeg
    157,8 KB · Görüntüleme: 71
Hocam şöyle daha net bir fotoğrafını buldum anakartın galiba bu seride problem olmuyor değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20240809_091643_263.jpg
    255,6 KB · Görüntüleme: 78
Hocam şöyle daha net bir fotoğrafını buldum anakartın galiba bu seride problem olmuyor değil mi?
En üst orta kısımda tekrardan açık mavi bir şey var. Sizin bu yazınızdan önceki yanıtımda mavi çemberle işaretlediğim yerin içindeki şey sensörün kendisi büyük ihtimal. Açık mavi şeyin sonunda ise üstü gri bandımsı(?)şeyle kaplanmış, ince dişlere sahip siyah bir komponent (sensörü) görüyorum sanki. Eğer o ise HX modellerindeki gibi heatsinklerin dibinde durmuyor. Büyük ihtimal yok.

Omen 17'de de benzer kronik sorun var mı?

Merhaba. Hafta sonu yeni 2024 HP Omen 16 siparişi verdim. İnternetten bulduğum kasaya göre sensör bahsedilen yerde değil sanırım. reddit 2024 Omen paylaşımlarında da sensör kaydırılmış diye açıklamalar var. Görsel 2024 Omen 16 ait

Ürün:

Dosya Ekleri

• HP_Omen_16_wf1078ng_Hardware.jpg
    331,8 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba. Kendilerine sorarsanız daha net bir cevap alırsınız. Dediğim gibi son gelişmeleri kendi laptobumu iade ettiğimden beri takip etmiyorum. Eğer eskisi gibi sensörü touchpad'in altına koymamışlarsa (ki orda göremedim) büyük ihtimal yine üst sol taraftaki şey sensörün kendisi(?) Heatsinklerin pek uzağında görünmüyor fakat eğer dediğiniz gibi şaseyi değiştirmişlerse bir şekilde sorunu çözmüşlerdir. Teşekkürler.

Ekran kartı kaç watt acaba bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…