Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

hocam 95i görüyor benimki

Oyunlarda mı yoksa Cinebench'te mi görüyor hocam bir de görüp düşüyor mu bu civarda watt çekmeye devam mı ediyor acaba?
ben thortle stopdan bakıyorum hocam büyük ihtimal anlık görüyor oyunda görüyor ginebench testi hiç yapmadım

Oyunlarda mı yoksa Cinebench'te mi görüyor hocam bir de görüp düşüyor mu bu civarda watt çekmeye devam mı ediyor acaba?
hocam sizde de aynı laptopdan varsa bende konu dışı bir sorun sorabilir miyim

Hocam sıcaklık ve FPS değerleriniz nedir beni çok tatmin etmedi 8 GB 4060'dan GTA maç ayarlarda 100 FPS bekliyorum ama alamıyorum acaba bende mi problem var elimde kaliteli termal macun var sence süreyim mi sende durumlar ne.

Benimki de sıcak çalışıyor hocam ama şunu fark ettim omenhub uygulamasında fan ayarını otomatikten manuele aldım(dynamic fan curve açık). Sıcaklıklar biraz daha düştü gibi ama ona rağmen 85-90 civarı (cs2 gibi oyunda) sayılır. Elinizdeki termal macunu sürebilirsiniz servisinki biraz dandik oluyormuş sanırım ben de PTM macun almayı düşünüyorum da daha bakmadım onlara. GTA konusuna gelince bütün ayarlar Full olunca (MSAA, FXAA dahil) o kadar FPS alamıyor diye biliyorum hocam YouTube'da vardı aynı laptopun incelemeleri ama oradan da bakabilirsiniz isterseniz.

Peki hocam Omen hub
da grapich switceher sa sizde de sadece optimus ayarı mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…