Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Aynen hocam advenced optimus yazıyor fakat altındaki open Nvidia advanced optimus'a tıklayınca aşağıdan ayar geliyor onu da otomatik yapıyorum genelde.
Hocam size zahmet eğer valorant yüklüyse birde bakar mısnız oyuna giriyor mı benim cihaz son 2 gündür oyuna girerken mavi ekran veriyor da 24h2 win 11 kullanıyorum

Cihaz midemi bulandırmaya başladı artık bu sefer de aygıt yöneticisinde yazılım bileşenleri başlığının anlatında intel grapich command center ünlem vermiş temiz kurulum yapmama rağmen
Maalesef hocam Valorant oynamadım hiç o yüzden yüklü de değil

Cihaz midemi bulandırmaya başladı artık bu sefer de aygıt yöneticisinde yazılım bileşenleri başlığının anlatında Intel grapich Command Center ünlem vermiş temiz kurulum yapmama rağmen.

Hocam peki Cinebench R23 testi yaptınız mı hiç sıcaklık-watt-puan durumlarınız nasıl acaba?

Temiz kurulum yaptım şuan oyun iniyor bitsin testi ve sıcaklık değerlerini sizinle paylaşacağım sizinle iletişim halinde olalım aynı yolun yolcusuyuz (maalesef)
Hocam peki Cinebench R23 testi yaptınız mı hiç sıcaklık-watt-puan durumlarınız nasıl acaba?

Temiz kurulum yaptım şuan oyun iniyor bitsin testi ve sıcaklık değerlerini sizinle paylaşacağım sizinle iletişim halinde olalım aynı yolun yolcusuyuz (maalesef)
Sağolun hocam bir gelişme olursa ben de format atmayı düşünüyorum.(Ne kadar saçma gözükse de sıcaklık-performans durumları değişebiliyormuş bazen internette bazı kullanıcıların yazdığına göre.)

Hocam bundan temiz kurulum yapılamaz diye tahmin ediyorum Windows uptade güncelleme yaparken başka birşey indirmeyin diyorlar karışmasın diye ben bilgisayarı ellemdim bile driverlerı tek tek elimle kurdum ginebench testini yapıp atacağım daha önce hiç denememiştim 24h2 yüklü şuan

Peki sizde coil whine var mı hocam

tekli çekirdek mi çoklu çekirdek mi yapayım hocam

hocam cinebecnh testi yaptım sıcaklık ve watt değerlerine bakamadım ama 13729 puan yazıyor çoklu çekirdek sizinki kaç ?

Son düzenleme:
Hocam coil whine az miktarda var gibi.Normal kullanımda ses yok ama oyuna girince vs ses gelmekte o ses de fan ile örtülüyor zaten.Özetle var ama rahatsız edici düzeyde değil.Hocam teklide 1800 civarı puan alıyordu benim cihaz bu normal gibi ama çokluda az puan alıyor 15k civarı.Bu yüzden çoklu yaparsan daha iyi olur hocam zahmet olmazsa sana.

hocam teklide benimki düşük puan aldı sizinki normal gözüküyor interneteeki sonuca yakın şimdi bunu dert edeceğim sizce nerde sorun var tekliyide yapacağım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…