Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

hocam teklide benimki düşük puan aldı sizinki normal gözüküyor interneteeki sonuca yakın şimdi bunu dert edeceğim sizce nerde sorun var tekliyide yapacağım bu arada
Hocam benim cihaz YouTubeki testlerde çektiği watt değerlerini çekmiyor.Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Zaten dediğim gibi teklide bi problem görmedim benim cihazda ama çoklu çekirdekte 18-20k arası alması lazım herhalde bu cihazın.En fazla 15k civarını gördüğümü hatırlıyorum ben de ama 14 civarı çıktığı da oluyordu bazen.

tekliyi yapacağım hocam şimdi szide bana thortle stop tpl kısmının fotoğrafını atar mısınız benimkinde de bir sorun var teklide çok düşük alıyor

tekliyi yapacağım hocam şimdi szide bana thortle stop tpl kısmının fotoğrafını atar mısınız benimkinde de bir sorun var teklide çok düşük alıyor
Hocam omenhub'dan da performans moduna aldınız mı acaba?
Şuan güncelde pl1 ve pl2 de 157w gözüküyor ama ilk konu açtığımda pl1 70-80w civarıydı.İnternetten 1-2 ayar baktım böyle şimdi ama uygulamada bir şey değişmedi yine.

Bu arada tam bunu atarken pl1 değeri sürekli olarak 90-157 şeklinde değişiyor nedenini anlamadım ama.

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-02_235354751.png
    78,8 KB · Görüntüleme: 20
Omen gaming Hub performans modunda hocam fanlar otoda işlemci çok ısınmıyor ve yeteri kadar watt çekmiyor 75 w gösteriyor max tekli çekirdek puanı da 1732

Omen Gaming Hub performans modunda hocam fanlar otoda işlemci çok ısınmıyor ve yeteri kadar watt çekmiyor 75 W gösteriyor Max tekli çekirdek puanı da 1732.

Benim de aynı şekilde hocam tekli o civarlar gibi çokluda da 80W Max gibi bir ara 85'i gördü en fazla ama genellikle tavan 80W olarak görüyor.

Benim de aynı şekilde hocam tekli o civarlar gibi çokluda da 80W Max gibi bir ara 85'i gördü en fazla ama genellikle tavan 80W olarak görüyor.
Evet hocam çoklu çekirdek puanımız çok düşük sizinki biraz daha iyi benimkinden ama yinede düşük alıyoruz nasıl çözeceğiz bu sorunu şimdi

Hocam yusufayik_ benim instagramım yazarsanız birbirimize yardımcı olalım

Son düzenleme:
Ben de şimdi yaptım çoklu 15413,tekli 1724 puan verdi hocam.Bir de siz bana coil whine sormuştunuz sizin cihazınız ne durumdaydı acaba?
biraz var dediğniz gibi fan durunca duyuluyor

Ben de şimdi yaptım çoklu 15413,tekli 1724 puan verdi hocam.Bir de siz bana coil whine sormuştunuz sizin cihazınız ne durumdaydı acaba?
hocam anlamış değilim sizinki düşük eyvallah ama benimki hepten kötü neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum yardımcı olabilir misin normalde insanlar bu işlemciyle 19k puan alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…