Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Yok hocam düşük zaten sizinki de düşük benimki de düşük hadi 18k civarı alsak 19'u aramam yine ama böyle olunca bir problem varmış gibi hissediyorum.

Yok hocam düşük zaten sizinki de düşük benimki de düşük hadi 18k civarı alsak 19'u aramam yine ama böyle olunca bir problem varmış gibi hissediyorum.
bende aynı şekil ama valonrt fps testleri falan normal gözüküyor eğer düşük olsa fps de düşük olmaz mıydı?

bende aynı şekil ama valonrt fps testleri falan normal gözüküyor eğer düşük olsa fps de düşük olmaz mıydı?
Yani hocam zaten oyunda bu bahsi geçen 100-120 wattları uzun süre görmez.O yüzden mevcut wattlarda çalışırken fps değerleri normal geliyor olabilir.

Yani hocam zaten oyunda bu bahsi geçen 100-120 wattları uzun süre görmez.O yüzden mevcut wattlarda çalışırken fps değerleri normal geliyor olabilir.
hocam hiçbir fikrim yok programda bir sıkıntı vardır belki çünkü bana herşey normal geldi aynı laptopda başka test yapan birini gördünüz mü sonuçlar ne acaba

Hocam hiçbir fikrim yok programda bir sıkıntı vardır belki çünkü bana her şey normal geldi aynı laptopta başka test yapan birini gördünüz mü sonuçlar ne acaba?

Hocam YouTube'da cihaztv yapmıştı testleri ama Cinebench var mıydı orada hatırlamıyorum. Oyunlardaki performansları vardı orada da çektiği watt değerleri en fazla 100-105W civarlarını görüyordu diye hatırlıyorum.

Güç planını kendim oluşturdum ben nihai performans kodu işe yaramıyordu etkisi var mıdır acaba

Bilmiyorum hocam sizin verdiğiniz ayarlar da korkuttu beni 157 olarak ayarlamak çok değil mi zarar vermeyelim bilgisayara
Hocam ben de buradan veya başka bir formdaki arkadaştan görüp yapmıştım da değişen bir durum olmadı zaten.Bu yüzden ayar değiştirmenize gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…