Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Hocam size zahmet eğer valorant yüklüyse birde bakar mısnız oyuna giriyor mı benim cihaz son 2 gündür oyuna girerken mavi ekran veriyor da 24h2 win 11 kullanıyorum
aynı sorunu bende yaşadım hp victus 15 kullanıyorum sorunu nasıl çözdüğümü yazayım belki yardımı dokunur, önce format attım, oyunu yükledim ve açtım sıkıntısız bir şekilde 3 saat boyunca oynadım.. sonra omen gaming hub uygulamasını yükledim cihazın performansını ve fps değerlerini ölçmek için oyuna girdim girdiğim gibi mavi ekran hatası aldım omen gaming hub uygulamasını kaldırdım tekrar oyuna giriş yaptım herhangi bir hata almadan oyuna giriş yapabildim,sen istersen uygulamayı kaldırmadan valorantı gaming hub tan kaldır ve giriş yapmayı dene olmazsa gaming hup silip giriş yapmayı denersin

Tabi hocam,sen de çözersen aynı şekilde haber verebilirsen sevinirim.
Tamam hocam
hocam peki benchmark testi düşük puan alması konusunda bir fikriniz var mı sizinki normal mi alıyor

Tabi hocam,sen de çözersen aynı şekilde haber verebilirsen sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam aynı donanımlı acer test etmişler fps değerleri aynı gözüküyor watt değerlerini belirtmemiş arkadaş ama fps aynı bence dert edilecek bişey yok gibi duruyor

Son düzenleme:
Yani benim de bu listede karşılaştıracağım
Yani burada attığın cihaz rtx4050 ama hocam o fark var.Oyunda zaten çok büyük fark oluşacağını sanmıyorum çünkü o bahsedilen wattları zaten kısa süreliğine görüyor diye biliyorum normalde de.

hocam şimdi valonrttayım fps değerlerim 190 kadar düşüyor çok düşük ghz 4 ün üzerine çıkmıyor omen gaming hubu kaptamam lazım valonrata girmek için kople acaba onun yüzünden midir

Hocam şimdi valonrttayım FPS değerlerim 190 kadar düşüyor çok düşük GHz 4'ün üzerine çıkmıyor Omen Gaming Hub'u kaptamam lazım valonrata girmek için kople acaba onun yüzünden midir?

Hocam Valorant ile ilgili sorunları hiç bilmiyorum ama cihazınız ısınıyor olabilir benimki de bir miktar ısınmakta onu da şöyle deneyin isterseniz. Omenhub'da fan ayarları otomatikteyse onu manuele alın daha sonra dynamic fan curve de açık olacak şekilde kalsın. Ben böyle yapınca sıcaklıklar bir miktar daha düşük gelmişti.

hocam sıcaklıkla alakalı değil cihaz fan açmıyor bile düzgünce

GHZ çok düşük sıcaklıklar normal olmasına rağmen nasıl çözeğim bu problemi

Hocam Cinebench testim 15800 çıktı bu sefer işlemci limiyini 100W yapınca 157 watt yapınca düşüyor ama skor en verimlisi 100W sabitlemek galiba.

Nereden yaptınız hocam ThrottleStop'tan mı acaba? Bir de tam olarak resmini atabilir misiniz eğer oradan yaptıysanız ayarları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…