Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Bence dönmenizi gerektirecek bir durum yok hocam zaten yakın zamanda yayınlanır F24 diğer kullanıcılara da.
böyle 89 watı görebildim hocam ben tsbench ile

Bence dönmenizi gerektirecek bir durum yok hocam zaten yakın zamanda yayınlanır F24 diğer kullanıcılara da.
hocam ortak oyunumuz varsa fps değerleri ve wat değeri paylaşır mısınız birde öyle baklaım

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    848,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
GTA 5 Valorant LoL RDR2 var bende de.

Ortak sadece GTA 5 var o zaman hocam. Birazdan performans modu/otomatik fan/oyun ayarları da hepsi en yüksekte(MSAA 4X, refletction MSAA 4X, Advanced graphicsfull ayarlarda) olacak şekilde benchmark yapacağım. Sonuçları atarım buraya hocam.

tamam bende yapayım aynı şekilde grafik moduda otomatikte olsun

hocam en düşük 72 fps gördü patlama anında en yüksek 165 f16 ile uçarken ortlama 99 100 civarı sıcaklıklar işlemci 95 dereceye kadar çıktı ekran kartı 72 civarında işlemci max 89w çekmiş olarak gözüküyor adcanced ayarlar ful msaa 4x nvida txaa açık ve very high grafiklerde

Son düzenleme:

Benzer FPS değerleri alıyoruz hocam fakat işlemci daha yüksek dereceleri gördü bende 100ü de görmüş sanırım anlık olarak. Patlama anında benim de 70i gördü yanlış görmediysem. İşlemci de 81W gördü maksimum olarak.

Yani aradaki fark anlık olarak değişebilecek düzeyde o sebeple aynı diyebiliriz.
knk işlemci 100w çekebiliyor ısındığı için kendini kısıtlıyor bugün laptobun alt kasasını açtım fanları fulledim ve 5 dk bekledikten sonra thotlestopdan tsbench yaptım 100w güç çektiğini gördüm bence ısındığı için kısıyor

Olabilir hocam açtığınızda macun değişimi vs yaptınız mı acaba? Bu tarz cihazlar için PTM öneriyorlar ama tam olarak cesaret edemedim alıp uygulamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…