Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Olabilir hocam açtığınızda macun değişimi vs yaptınız mı acaba? Bu tarz cihazlar için PTM öneriyorlar ama tam olarak cesaret edemedim alıp uygulamaya.
Hayır değiştirmedim sıvı metal söyledim onu uygulayacağım

Olabilir hocam açtığınızda macun değişimi vs yaptınız mı acaba? Bu tarz cihazlar için PTM öneriyorlar ama tam olarak cesaret edemedim alıp uygulamaya
Ptm nedir link paylaşır mısın belki onuda denerim

Hayır değiştirmedim sıvı metal söyledim onu uygulayacağım.

PTM nedir link paylaşır mısın belki onu da denerim.

Hocam garantisi vs bitti mi cihazınızın sıvı metal sıkıntı olmasın sonradan. PTM ile ilgili sitedeki şu konuyu (konu) buldum hocam bir bakın isterseniz hem sıvı metale göre daha az riskli hem de normal macuna göre daha kullanışlı gibi.(tabii sıvı metale göre nasıl onu bilemem).

garantisi bitmedi devam ediyorda hp zaten yetkisiz müdahale diyip yolluyor geri deneyimliyim daha önceden kapton bantla yapınca bişey olmuyor

Garantisi bitmedi devam ediyorda HP zaten yetkisiz müdahale deyip yolluyor geri deneyimliyim daha önceden kapton bantla yapınca bir şey olmuyor.

Deneyiminiz varsa iyi hocam. Uygulayınca sonuç hakkında haber verirsen sevinirim eğer değişim olursa ben de en azından sıcaklık kaynaklı olduğunu düşünüp PTM vs. uygularım.

Deneyiminiz varsa iyi hocam. Uygulayınca sonuç hakkında haber verirsen sevinirim eğer değişim olursa ben de en azından sıcaklık kaynaklı olduğunu düşünüp PTM vs. uygularım.

Hocam kesinlikle sıcaklıktan kaynaklı 100 derece görüp işlemci kendini korumaya alıyor, eğer 100 dereceye çıkmayacak bir yol olursa watt değeri de skorları da artacaktır.

Aga bana PTM'nin orijinal linkini bulabilir misin bir sürü link var hepsinin fiyat farkı çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben de almadığım için kesin konuşamıyorum ama birkaç forum konusuna bakınca şu iki linki buldum.
link1, link2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…