Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Tamamdır hocam teşekkür ederim ben de aynı şekilde almayı düşünüyordum da ondan sordum.Geldikten sonra sonuçları da paylaşırsanız sevinirim.
paylaşırım sizce bu aldığım orijinal ürün müdür birde geldiğinde bunun orjiinal ürün olup olmadığını nerden anlarım

Hocam bende bir aralar almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim iyi ki de vazgeçmişim. Onun yerine çalışma amaçlı sıradan bir Acer laptop aldım.

Paylaşırım sizce bu aldığım orijinal ürün müdür bir de geldiğinde bunun orjiinal ürün olup olmadığını nereden anlarım?

Yani tam olarak nasıl anlaşılır bilemiyorum ama oradan alanlardan forumda veya YouTube'da çakma vs gibi bir yanıt görmedim hocam.

Yani tam olarak nasıl anlaşılır bilemiyorum ama oradan alanlardan forumda veya YouTube'da çakma vs gibi bir yanıt görmedim hocam.
Eğer işe yararsa fpsye de cinebench testinde de çok büyük artış olacak çünkü işlemci direk 100 dereceye çıktığı için hiçbir zaman 4.7ghz de çalışmıyor kendine 3.8 3.2 ye falan çekiyor

Fena değil şu an kullanıyorum kronik sıkıntı denecek bir şey yaşamadım.

Dayımın da eski HP laptopu. Vardı onunda menteşe sorunu vardı 2-3 kere yaptırmıştı yine de bir türlü dikiş tutmadı menteşe ya çatlıyordu ya da yerinden kopuyordu oda garip bir sorundu. En sonunda bu bilgisayar daha benim işime yaramaz HPninde Allah belasını versin diyip bodruma fırlattı. Yani anlayacağınız HP demek sinir krizi demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…