Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Gayet yeterli o zaman hocam PTM ile istediğimiz seviyeleri görebileceğiz diye yorumluyorum.

Hayırlı olsun hocam demiştim size de iyi bir teklif yapacaklarını düşünüyorum diye.
Güle güle kullanın.
inşalllah hocam aldığım ürün orijinalse görürüz diye tahmin ediyorum

Gayet yeterli o zaman hocam PTM ile istediğimiz seviyeleri görebileceğiz diye yorumluyorum.

Hayırlı olsun hocam demiştim size de iyi bir teklif yapacaklarını düşünüyorum diye.
Güle güle kullanın.
hocam şimdi fark ettim touchpadin sol tarafı sanki daha mı aşşağıda duuryor sanki içine göçmüş gibi ?

Son düzenleme:
HP Omen 17 A44qsea Ryzen 7 8845HS RTX 4070 laptopta da bu kronik sıkıntılar var mıdır acaba satın aldım bu sıkıntılar varsa iade edeyim.

Dosya Ekleri

• toucpad2.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Şuan cihaz yanımda değil hocam baktığım zaman yazarım durumu.Eski victus cihazımda da böyle bir şey vardı neden bahsettiğinizi anladım.

Şu an cihaz yanımda değil hocam baktığım zaman yazarım durumu. Eski Victus cihazımda da böyle bir şey vardı neden bahsettiğinizi anladım.

Çok rahatsız etti beni hocam baktığınız zaman geri dönüş yapmayı unutmayın lütfen eğer sizinkinde yok ise bir garantiye yollayacağım çok rahatsız edici.

Çok rahatsız etti beni hocam baktığınız zaman geri dönüş yapmayı unutmayın lütfen eğer sizinkinde yok ise bir garantiye yollayacağım çok rahatsız edici.
Hocam yanlış anlamadıysam (eğer eski cihazda da olan sorundan bahsediyorsanız) touchpadin bir tarafı tıklamadan ufaktan hareket ediyor gibiydi.Şuan bu cihazda öyle değil normal gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…