Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Hocam yanlış anlamadıysam (eğer eski cihazda da olan sorundan bahsediyorsanız) touchpadin bir tarafı tıklamadan ufaktan hareket ediyor gibiydi.Şuan bu cihazda öyle değil normal gözüküyor.
Hocam tıklamayla ilgili sorun yok toucpad aşşağıda kalıyor demek istiyorum sağ kısmı kasa ile bire bir neredeyse ama sol kısmı içeride kalıyor elinizlile üzerinden geçince toucpadin bittiği yerde eliniz kasaya takılıyor daha nasıl anlatayım bilmiyorum

Hocam ben de tıklama ile ilgili yazmadım touchpade dokunduğunuzda (tıklamadan) ufaktan hareket etmesini kast etmiştim.

Son düzenleme:
O zaman bilemiyorum hocam ben kendi cihazımda bir anormallik göremedim.

Hocam bahsettiğinizi şimdi anladım dediğiniz gibi parmak gezdirince bir fark hissediliyor ama herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum.
valla allah razı olsun hocam şimdi bilgisayarın içini açacaktım rahatsız ettiği için çok teşekür ederim

O zaman bilemiyorum hocam ben kendi cihazımda bir anormallik göremedim.

Hocam bahsettiğinizi şimdi anladım dediğiniz gibi parmak gezdirince bir fark hissediliyor ama herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum.
ayrıca hw info indirdim şimdi oyundayken arka planda açıktı evet bahsettiğimiz gibi sorun var termal kısma var diyor uygulama büyük ihitmal oda ghzyi düşüyor ve bizim yüksek puan almamızı engelliyor

valla allah razı olsun hocam şimdi bilgisayarın içini açacaktım rahatsız ettiği için çok teşekür ederim
Ne demek hocam daha öncesinde yanlış anladım eski victustaki yazdığım gibi hareket ediyordu(sanki göçük gibi) sizin de bahsettiğiniz o sandım da o yüzden ufak yanlış anlaşılma oldu.

Onu ben de görüyordum da sürekli 80W'dan dönmesini limit olarak düşünmüştüm. En son Omenhub'dan undervolt yaptım 88 90W tavanı gördü. Öyle olunca sorunun ısınma olduğuna kesin gözüyle bakıyorum.

Aldığım ürün orijinalse kullandıktan sonra size kargolayabilirim hocam

Aldığım ürün orijinalse kullandıktan sonra size kargolayabilirim hocam
Ptm7950 yi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…