Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Hocam bence 1-2 hafta için uygulayacaksan değmez boşuna israf etme.
kullanılmıyor hocam zaten sıcaklık değerlerini merak ettim şimdi gta 5 ve cinebench testlerini kaydedeceğim sonra birde termal macundan sonra bakcağım

Hocam bence 1-2 hafta için uygulayacaksan değmez boşuna israf etme.
Hocam şimdi termal macunu değiştirip cinebench testi yaptım 18k puan aldı ve hw infoda 126 wat çekmiş gösteriyor yine termal kısma var diyor ama

Son düzenleme:

Gayet iyi sonuç hocam, alması gereken değerlere yaklaşık olarak ulaşmış gözüküyor. Sıcaklık Max kaç dereceleri gördü?

Gayet iyi sonuç hocam, alması gereken değerlere yaklaşık olarak ulaşmış gözüküyor. Sıcaklık Max kaç dereceleri gördü?
hocam tüm değerler görselde bu sefer kapağı kapattım ve altını yükseltmeden yaptım 102wat çekmiş ve termal kısma yapmamış bu sefer ek görselde

buda 18k lık sonuç wat kısmı gözükmüyor ama 130w yazıyor hocam

ts bench buda 140w gösteriyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-08 133247.png
    1.023,3 KB · Görüntüleme: 31
  • max 18k.png
    1 MB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2024-11-08 135124.png
    1 MB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Tamamdır o zaman hocam sorun ısınma kaynaklıymış. Şu anki değerleri normal bence.

Tamamdır o zaman hocam sorun ısınma kaynaklıymış. Şu anki değerleri normal bence.
hocam gerçekten bu cihaz benim mi diye hayret ettim fps arttı sıcaklıklar düştü ve oyun kesinlikle daha akıcı bilgisayar düzgünce fan bile açmıyor hp servisini burdan tebrik ediyorum cihazına 100 150tl lik termal macun sürmesi gerçekten hayret verici yapısını çekmedim ama termal macun değil beton sıva gidi bir yapısı vardı

100-150₺ bile edeceğini sanmıyorum hocam benzer maliyetle 4x8'lik PTM kullansalar mesela yaklaşık 3 cihazı hallederler tanesi 150 liradan.
(forumlarda bu boyutta alanlar 2 kez yaptığını bir miktar da arttığını yazıyorlardı).

hocam valla benim elimde bir nimet varmış boşuna sipariş etmişim buda baya iyi sonuç verdi ha pumpout olur o zaman tekrar ptm ye dönerim

Yedekte durmuş olur hocam sıkıntı olmaz.
hocam valla bilgisayarın bu hali gerçekten çok hoşuma gitti ne bir frekans kısma var ne bir donma ne bir takılma oyunu hiç bu kadar akıcı oynamamıştım arada saniyelik bile olsa drop gidiyordu haliyle işlemci 100 derece görüyordu 3.8 ghz ye sabitliyordu şu an hiç 90 derece görmedim ve sabit 4.4ghzde çalışıyor tavsiyem bir an önce değiştirin macununuzu

En kısa sürede ptm sipariş edeceğim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…