Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

En kısa sürede ptm sipariş edeceğim hocam.
kesinlikle hocam garantisi bozulmasın falan eyvallah oda bir seçenek ama termal macun bilgisayarı çok değiştiriyormuş

En kısa sürede ptm sipariş edeceğim hocam.
ben bu macun gittiği yere kadar gitsin sonra ptm uygulayacağım siz uygulayınca birde ptm hakkında bilgi verirsiniz hocam (muhtelemen benden önce uygularısnız)

Bir sorarım hocam en olmadı PTM uygularım bir sıkıntı olursa gondermeden önce onu değiştiririm.

Bir sorarım hocam en olmadı PTM uygularım bir sıkıntı olursa gondermeden önce onu değiştiririm.
öyle hocam bir sorun yaşamassınız herhalde siz mavi kobloyu çıkardınız mı ?

saçma olan asıl istediğiniz macunu yanında gönderseniz sürmüyorlar kabul etmiyorlar saçmalık budur işte

öyle hocam bir sorun yaşamassınız herhalde siz mavi kobloyu çıkardınız mı ?
Hocam ben servisten değişim ile almıştım cihazı sanırım bana geldiğinde çıkarmış servis.Ekran kapağını kapattığımda uyku moduna geçmiyor ayarlarda da aktif olduğu halde.

Hocam ben servisten değişim ile almıştım cihazı sanırım bana geldiğinde çıkarmış servis. Ekran kapağını kapattığımda uyku moduna geçmiyor ayarlarda da aktif olduğu halde.

En iyisi hocam benim cihazda servisten geldi ama kablo takılıydı benim kafam ağrımasın diye çıkarttım ben kendim.

Hocam ben servisten değişim ile almıştım cihazı sanırım bana geldiğinde çıkarmış servis. Ekran kapağını kapattığımda uyku moduna geçmiyor ayarlarda da aktif olduğu halde.

Bence bu seri kronik sıkıntılı falan değil termal yönetimin altından kalkamamış HP yetkilileri bakır bloklar biraz daha iyi tasarlansa fan çıkışları fan yaprakları ve en önemlisi termal macun eminim hiçbir cihaz servise arıza yüzünden geri dönmezdi. Bence gayet başarılı bir seri termal macun değişiminden sonra laptoptan çok memnun kaldım forumu okuyan sahip olan her arkadaş imkanınız çerçevesinde en iyi termal macunu alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz laptopu.

Son düzenleme:
Sen ayni testleri 1 hafta sonra tekrar yapsan da fark var mi buraya yazsan olur mu?

Termal macun değil beton sıva gidi bir yapısı vardı.
Faz degistiren macun cunku.

Yapayım tabii yardımcı olacaksa macunu mu cihazı mı merak ettiniz.

Hocam ben de bir tık risk alıp AliExpress'ten söyledim şimdi. Gelince haber ederseniz ve görüntü vs paylaşırsanız sevirim ben de gelen ürünle kıyaslama yapayım bakalım dolandırıldık mı yoksa düzgün mü geldi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…