Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

ne kadar ödediniz birde neden ebuy7 den almadınız

Ne kadar ödediniz bir de neden ebuy7'den almadınız.

313 civarıydı hocam. Ebuydan alacaktım da orada 520 küsur tutuyordu üzerine başka konularda gördüm gümrükte vergi vs konuşmuşlar. Hem fazla ödeyip hem de vergi işleriyle uğraşmak istemedim açıkçası. Sitede daha önce attığım konudaki konu sahibi de AliExpress'ten almış bir sorun yok yazıyordu konuyu okuduğum kadarıyla fakat aynı yerden alıp sorun yaşayan da varmış. Biraz şansa güvenip denedim bakalım.

hayırlısı bende hiç vergi işini ödemedim bilmimiyorum haber verirler herhalde bana diye düşünüyorum

Sağ olun hocam ben de bilmediğim için direkt AliExpress'ten aldım vergiyi de çektiler herhalde arada.
hocam uyguladığım termal macun 1 haftada bile olsa bence eski performansını vermiyor stock olandan her türlü daha iyi fakat şuan 18k puan hiçbir şekilde alamıyorum 120w max görüyorum

Pump out yapmış olabilir belki hocam bilemedim.Deneyecek misiniz ptm gelince hemen?

Bilmiyorum hocam hiç karşılaşmadım.Geçen hafta takılma yok diyordun sıcaklıklar yine mi arttı?
farklı birşeyden bahsediyorum hocam

Bilmiyorum hocam hiç karşılaşmadım.Geçen hafta takılma yok diyordun sıcaklıklar yine mi arttı?
hocam mux switch açınca fps neredeyse her oyunda 2 katına çıkıyor gtda 200fps max ayarlarda gördüm ama böyle anlık takılmalar oluyor 5snde bir frame time da gözükmüyor ama oyun oynanmaz hale geliyor ondan bahsediyorum

Son düzenleme:

Bilemiyorum hocam sebebini. MUX'tan kastın NVIDIA Advanced settings kısmı var omenhubda o mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…