Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

merhaba Arkadaşlar , bende Hp Omen 16'nın i9 14900HX RTX4080 modelini aldım. Şuan cihazımda hiç bir problem gözükmüyor. Bununla beraber bu kronik sıkıntılı olan modele bu işlemci modeli de dahilmidir sormak istedim.
Cihaz modelim Omen Gaming Laptop 16-WF1006NT (9J2A2EA)

Dahil

Çok basit hocam arkada 2 yanlarda 2 olacak şekilde 4 tane fan çıkışın varsa evet kronik arızalı model

İade edin Rog serisi alın
ben bunu cumartesi günü freedos olarak geldi windows 11 kurulumu yaptım iade de kurulum vs yapmamdan dolayı sorun yaşar mıyım? bu şekilde iade eden oldu mu ?

ben bunu cumartesi günü freedos olarak geldi windows 11 kurulumu yaptım iade de kurulum vs yapmamdan dolayı sorun yaşar mıyım? bu şekilde iade eden oldu mu ?
Olmaz diye tahmin ediyorum internetten alınan her ürünün iade hakkı vardır tipini beğenmedim diye bile iade edebiliyor olmanız lazım kabul etmezseler thye gidersiniz

hepsiburada üzerinden almıştım iade talebi oluşturdum bakalım

bu arada bu kronik hatanın bir çözümü yokmudur ? Aslında cihazı sevmiştim gayet serin çalışıyordu. Bu kronik sıkıntı dışında bir sıkıntısı var mı ? Teşekkürler

Son düzenleme:

İlk sayfada var hocam, arka kapağı açıyorsunuz bahsedilen kabloyu çıkarıyorsunuz sensör devre dışı kalmış oluyor böylece cihazın ekran kapağı kapatıldığında cihazın uykuya geçmesi engellenmis oluyor.

peki arka kapağı açtığımda ürün garanti dışı kalma olayı vs olmaz değil mi ? Ayrıca sizce direk çıkarmalımıyım kabloyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…