Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Peki arka kapağı açtığımda ürün garanti dışı kalma olayı vs olmaz değil mi? Ayrıca sizce direk çıkarmalı mıyım kabloyu?

Zarar vermezseniz bir şey olmaz diye düşünüyorum hocam. Eğer ileride servise gönderme durumunuz olursa kabloyu aynı şekilde takıp yollarsanız. Zaten bu sorunu yaşayan birkaç arkadaşta kablo servis tarafından çıkarılmış vs yazıyorlardi. Bence çıkarmanızda fayda var işinizi garantiye almış olursunuz zaten sadece ekran kapağını kapattığınızda olan fonksiyonlar devre dışı kalacak siz normal olarak da uyku moduna geçirip kullanmaya devam edebileceksiniz.

yeni almışsın bence iade et kurtul derim ben sorunu bilerek satın almıştım o yüzden iade edemdim yenilenmiş üründü
sadece ekran kapanmama olayıysa sıkıntı teşkil etmiyor benim için soğutma vs olayı çok iyi ısınmıyor çihaz i9 işlemci olmasına rağmen 80 / 85 arası geziyor oyun testi vs de yaptım çok iyiydi. ekran kartı RTX4080 12gb 145W gayet yeterli geldi bana kafam karıştı açıkçası tabiki insan 100 bin verip kusurlu ürün istemiyor ama bütün cihazlarda sıkıntı çıkma ihtimali var. Arka kapağı açsam garantiden çıkar mı olmadı çıkarayım fişi ben cihazı hep kapatıyorum çünkü kapak kapanmadığında uyku moduna geçmesede olur hatta kendi bilgisayarlarımda hep o özelliği devre dışı bırakırdım monitöre de bağlıyorum çünkü

hocam tüm söylenmesi gereken şeyleri söyledik karar size kalmış ya kabloyu çıkarın kullanın yada iade edin

böylesi mantıklı gibi cihazın performansını çok beğendim genel anlamda aslında portatif ve güçlü

hocam tüm söylenmesi gereken şeyleri söyledik karar size kalmış ya kabloyu çıkarın kullanın yada iade edin
kabloyu çıkarıp kullanmaya karar verdim teşekkürler önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için.

Bence cihazı böyle kullanın,sorun olursa kabloyu çıkarın.

Değişiklik yok dediğiniz son yaptığınız macun değişimine kıyasla mı acaba?
Bir de macunu hangi boyutta kestiniz?(Tam veya biraz daha küçük vs)
ekran kartına köeşlerden çok az küçük gelecek şekilde işlmeci tam boyutunda

Değişiklik yok dediğiniz son yaptığınız macun değişimine kıyasla mı acaba?
Bir de macunu hangi boyutta kestiniz?(Tam veya biraz daha küçük vs)
evet thermal grizliye oranla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…