Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

ekran kartına köeşlerden çok az küçük gelecek şekilde işlmeci tam boyutunda

evet thermal grizliye oranla
Hocam şu arkadaki 1 2 3 4 ... 8 numaralı olan vidalar sizde normal çıktı mı acaba 1 numaralı olan zor da olsa çıktı ama diğerleri baya dönmesine rağmen çıkmıyor gibi.

Hocam şu arkadaki 1 2 3 4 ... 8 numaralı olan vidalar sizde normal çıktı mı acaba 1 numaralı olan zor da olsa çıktı ama diğerleri baya dönmesine rağmen çıkmıyor gibi.
ayrıca onlar akıllı vidalar çıkartmamamnız lazım çevirirken boşa dönmeye başlayınca tak tak diye ses çıkar o zaman kendini salmıştır

sonuç ne r23 kaç puan sıcaklıklar ne durumda ?

Son düzenleme:
ayrıca onlar akıllı vidalar çıkartmamamnız lazım çevirirken boşa dönmeye başlayınca tak tak diye ses çıkar o zaman kendini salmıştır

sonuç ne r23 kaç puan sıcaklıklar ne durumda ?
Vidalardan biri ya dönmüyor ya da tornavida uyumlu değil anlamadım.Çok da zorlamadım servise vereceğim macun değişimi için.

Vidalardan biri ya dönmüyor ya da tornavida uyumlu değil anlamadım.Çok da zorlamadım servise vereceğim macun değişimi için.
Hocam tek sefer güzel bir kuvvet uygularsanız çıkar nazik olmayın çok bastırın tek seferde döndürün ilk açılımda kuvvet gerekir

Konu dışı hocam kafa kafaya takas yapılır mı bu laptop ile sizce

Bu laptop ile yani

Dosya Ekleri

• IMG_4937.png
    149,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4938.png
    323,5 KB · Görüntüleme: 52
Yapılır bence hocam da adam niye böyle bir takas yapıyor ki bir sıkıntısı olmasın?

Yapılır bence hocam da adam niye böyle bir takas yapıyor ki bir sıkıntısı olmasın?
Pardon ekran kartını da 4060 olarak görmüştüm şuan fark ettim 3060'mış.

Pardon ekran kartını da 4060 olarak görmüştüm şuan fark ettim 3060'mış.
Yok hocam işlemci olarak da mevcut cihaz daha üstünmüş bence yapılması pek mantıklı değil.

Son düzenleme:
hocam acaba ne kadar performans fark eder ki asus kasasını çok seviyorum premınum geliyor ekranıda 360hz fln çok fazla fps farkı olmazsa almayı düşnüyorum onu

ptm7950 var şuan bilgisayarda her test ettiğimde 18500 ortalama puan alıyor hiç 17000 e düşmedi max 97 derece görüyor bilgisayar şuan durum vaziyet bu şekilde bu arada

Dosya Ekleri

• son.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 57

Gayet iyi hocam değerler. Yani sizin bileceğiniz iş tabii ama sadece ekran kartı olsa fark kabul edilebilir de işlemcide de fark var şahsen ben kafa kafaya takası kabul etmezdim. Üzerine bir miktar alabilirseniz daha mantıklı olur bence.

Hocam şu fanın kenarlarındaki sünger gibi olan kısımları nasıl çıkaracağım?

@Yusuffffffffffffff hocam bir bakabilirseniz.

Son düzenleme:
fotoğraf atın

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-30-23-46-41-22_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    181,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2024-11-30-23-46-52-90_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    167,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…