Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Hocam yapışkanlı onlar nazikçe fan tarafındaki yapışkanı kaldırın sonra tekrar yapıştırırsınız çok da önemli değil bez bandınız varsa bez bantta yaparsınız.

Sağ olun hocam dediğiniz gibi dikkatli şekilde kaldırdım sonrasında tekrar yapıştırmaya çalıştım şu an Cinebench'te 17800 puanı gördü 110 wattları gördü genellikle de 100 üstünde çalıştı. Cihazda sorun yokmuş tamamen termal sorunlardan dolayı öyleymiş. Zaten macun yeri çoğunlukla pump out olmuş herhalde. Dandik macun kullanım kurbanı oluyor güzelim cihazlar...

Hayırlı olsun güle güle kullanın

hocam acer pradator helios 300 almayı düşünüyorum özellikleri şu şekilde
i7 12700h
rtx 3070ti (150w)
300hz 2k QHD 15.6 inch ekran
1tb ssd
var araştırdığım kadarıyla 3070ti 4060 dan daha performanslı i7 12700h i5 13500hx den daha az performans veriyor ama geri kalan tüm özellikleri acerin daha güzel tasarım (özellikle kalavyesinin her tuşunun farklı rgb yanabilmesi ve normal bir mekanik klavye gibi efeklerinin olması) beni özellikle o cezbetti sizde bu özellikler çerçevesinde i5 13500hx den i7 12700h a geçilir mi lol valo gibi oyunları ağırlıklı oynuyorum

ha önemli detaylardan biri de 300hz ekran tabiki

Yani çok ortada bir soru bence hocam.İşlemciden eksi yazıyor ama ekran kartı ve diğer özelliklerden artısı var diyorsunuz(DLSS hariç).Ayrıca valo tarzı oyunlarda şimdikine göre de bi tık düşük fps verebilir işlemciden dolayı ama net bir cevabı yok bence sorunun.Ben olsam değişimle takasla vs uğraşmam ama sizin bileceğiniz iş sonuçta.

takas ile uğraşmayacağım hocam ben direk satın alacağım yurt dışına giden arkadaşım var orada laptoplar ucuz oradan getirecek hemen hemen aynı fiyata gelecek

300hz ekran çok cezbedici duruyor klavye kaliteside aynı şekilde i7 12700h ile cihaz tv 16000 puan almış r23 testinde ben şuan bununla 18000 puan alıyorum sanki aradaki 2000 farka değer gibi geldi bana

hocam şimdi baktım i7 12700h ile 18000 puan alan bile var sıvı metal kullanılıyor zater acer da ısınma problemi olmaz ise 18bin puanı görebilir bence oda aynı şekilde

Son düzenleme:
Yani olabilir hocam dediğim gibi sizin bileceğiniz iş sonuçta.

Yani olabilir hocam dediğim gibi sizin bileceğiniz iş sonuçta.
hocam ben değişeceğim ya görel olarak çok hoşuma gitti ayrıca araştırmalarıma göre iyi soğutulursa 18k puanı görüyor o işlemcide aynı şekilde bir sürü artısı var acerin

Dosya Ekleri

• CINEBENCH R23.200 4.12.2024 20_04_26.png
    2 MB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…