Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

hocam ben değişeceğim ya görel olarak çok hoşuma gitti ayrıca araştırmalarıma göre iyi soğutulursa 18k puanı görüyor o işlemcide aynı şekilde bir sürü artısı var acerin
18k ile 19k arasındaki farkı pek hissedeceğinizi de sanmıyorum zaten hocam sizin bileceğiniz iş tabi.Bu arada bu puanları max fan ayarlarında mı aldınız baya iyi puan çıkmış ortaya.

18k ile 19k arasındaki farkı pek hissedeceğinizi de sanmıyorum zaten hocam sizin bileceğiniz iş tabi.Bu arada bu puanları max fan ayarlarında mı aldınız baya iyi puan çıkmış orta
hayır otoda

18k ile 19k arasındaki farkı pek hissedeceğinizi de sanmıyorum zaten hocam sizin bileceğiniz iş tabi.Bu arada bu puanları max fan ayarlarında mı aldınız baya iyi puan çıkmış ortaya.
hocam satın aldım acer pradator u inşallah pişman olmam özellikle klavye ve ekran için sipariş verdim diyebilirim

hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda dakika 9.25 e bakar mısınız bi

Son düzenleme:
Gayet iyi hocam hayırlı olsun.

Gayet iyi hocam hayırlı olsun.
Hocam sizin yeni değişim cihazı kaç haftada gelmişti? Benim sipariş oluşturulduktan sonra 4 hafta geçti ve hala kargo haberi gelmedi. Kargo haberi ne zaman gelmişti size?

Hocam sizin yeni değişim cihazı kaç haftada gelmişti? Benim sipariş oluşturulduktan sonra 4 hafta geçti ve hala kargo haberi gelmedi. Kargo haberi ne zaman gelmişti size?

Hocam değişim çıktıktan sonra benim cihazı göndermem ve karşıdan cihazın ulaşması 1-1.5 hafta falan sürdü herhalde.

Hocam değişim çıktıktan sonra benim cihazı göndermem ve karşıdan cihazın ulaşması 1-1.5 hafta falan sürdü herhalde.
Yurt dışından mı gelmişti

Yok direkt buradaki servis tarafından gönderildi.
Anladım hocam. Umarım 6- 8 hafta sürmez bu iş bana mailde 4-5 hafta arası dendi ondan merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…