HP Omen 16-B0003NT alınır mı?

Bora Bal

Megapat
Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır Monster Tulpar T7 v22.2 kullanıyorum ve bazı problemler yaşadım. Açıkçası kendinden soğuttu beni birazcık marka. İade edip linkini bıraktığım bilgisayarı almayı düşündüm ekran harici aynı özelliklere sahip. Heryerde Omen'in ürünlerinin başarılı olduğunu gördüm siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önerebileceğiniz başka Omen modeli varsa önerilere de açığım. Aynı özellik ve fiyat aralığında başka kaliteli marka da olabilir. Ayrıca linkini bıraktığım modelin ekran kartı Max-Q mu Max-P mi bilmiyorum nereden öğrenebilirim veya bileniniz varsa bilgilendirirse memnun olurum.

Max-Q ya da Max-P olup olmadığını bilmiyorum ama cihaz hakkında yorum yapabilirim.
5800H işlemcili 3060'lı Omen kullanıyorum, Omen Gaming Hub denilen yazılım rezalet önce bunu söyleyim, yazılımı dışında herhangi bi' sorun yaşamadım, servisi konusunda pek bilgim yok, servislik bi' durumum olmadı henüz. 1-1, 5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.
Isınmayla ilgili bi' problemimde yok, ben biraz daha serin çalışması için termal macun yerine sıvı metal kullanıyorum.

Max-Q ya da Max-P olup olmadığını bilmiyorum ama cihaz hakkında yorum yapabilirim.
5800H işlemcili 3060'lı Omen kullanıyorum, Omen Gaming Hub denilen yazılım rezalet önce bunu söyleyim, yazılımı dışında herhangi bi' sorun yaşamadım, servisi konusunda pek bilgim yok, servislik bi' durumum olmadı henüz. 1-1, 5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.
Isınmayla ilgili bi' problemimde yok, ben biraz daha serin çalışması için termal macun yerine sıvı metal kullanıyorum.

Anladım. Yani asıl düşündüğüm şu ben bu bilgisayarı iade edip üstüne 3000TL daha verip 1440p çözünürlük ve 17.3 inç ekrandan vazgeçmiş oluyorum. Merak ettiğim Omen kalitesi buna değer mi? Yoksa 1 haftalık bilgisayarı servise gönderip yaşadığım sorunu çözmelerini de isteyebilirim.

Monster tarafına pek güvenmiyorum şahsi görüşüm, başkası güvenedebilir ama dediğim gibi kasa, ekran, fan vs konularda hiçbir' sorun yaşamadım. Instagram veriseniz istediğiniz bi' test varsa yapabilirim. Sistemler aynı değil ama fikir oluşur kafanızda.

Anladım. Yani asıl düşündüğüm şu ben bu bilgisayarı iade edip üstüne 3000TL daha verip 1440p çözünürlük ve 17.3 inç ekrandan vazgeçmiş oluyorum. Merak ettiğim Omen kalitesi buna değer mi? Yoksa 1 haftalık bilgisayarı servise gönderip yaşadığım sorunu çözmelerini de isteyebilirim.

Omen kalitesi buna deymiyebilir, bu model Max Q 100W ve MUX bulundurmuyor ekranda 1080p.

Omen kalitesi buna deymiyebilir, bu model Max Q 100W ve MUX bulundurmuyor ekranda 1080p.

Benim kullandığım bilgisayar muadilinde hem performans hem fiyat olarak önerebileceğiniz başka marka var mı? Bayağı araştırdım ama 27 bin civarlarında bir fiyata asla bulamadım. 1 haftalık PC de FPS dropdan oyun oynayamıyorum bir anda GPU kullanımım azaldı kurtulmak istiyorum şu anda bu cihazdan.

Bence GPU kullanımı azaldıysa bunun sorunu Turbo/Oyun modu ya da driverlarınızla alakalı bir sorundan kaynaklı olabilir. destek@monsternotebook.com.tr adresine mail attın sorunun çözümü için size dönüş yaparlar.

Bugün bilgisayarı sıfırladım her şeyi tekrardan yükledim bir değişme olmadı. İlk kullanmaya başladığımda her oyunda aşağı yukarı %95 %100 kullanımı olan ekran kartına bilgisayara hiçbir şey yapmamama rağmen ne olmuş olabilir aklım almıyor açıkçası. Çözebilecek olsalar bile markanın kalitesini gösterdi biraz bu durum bana.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır Monster Tulpar T7 v22.2 kullanıyorum ve bazı problemler yaşadım. Açıkçası kendinden soğuttu beni birazcık marka. İade edip linkini bıraktığım bilgisayarı almayı düşündüm ekran harici aynı özelliklere sahip. Heryerde Omen'in ürünlerinin başarılı olduğunu gördüm siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Önerebileceğiniz başka Omen modeli varsa önerilere de açığım. Aynı özellik ve fiyat aralığında başka kaliteli marka da olabilir. Ayrıca linkini bıraktığım modelin ekran kartı Max-Q mu Max-P mi bilmiyorum nereden öğrenebilirim veya bileniniz varsa bilgilendirirse memnun olurum.

Daha uyguna 12.nesil işlemcili cihazlara geçebilirsiniz Acer Nitro veya HP victus Intel Core i7-12700h işlemcili cihazlar attığınız linktekinden daha performanslı ve daha uygun cihazlar https://www.hepsiburada.com/hp-vict...1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002KV382

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı