HP Omen 17 vs Monster Tulpar T7

Hocam malzeme kalitesi olarak Tulpar'dan, performans olarakta Omen'den daha iyi bir model.
Gücü Rtx 3060 ile neredeyse aynı ve Msi kasası kullanıyor.
Gücü 3060 ile aynı değil daha güçlü ekran kartı bu fiyata alınabilecek en iyi modellerden biri. Tam öneriyordum @egeoz316 hocam önermiş. Bu kasa Monster ile karşılaştırılamaz kat ve kat daha iyi bir kasa.

Msi'ın Radeon ekran kartlı modelleri alınabilir;
15.6 inch taşınabilirlik yönünden güzel fakat tavsiye etmediler oyun için. 17.3 inch düşünüyorum.

15.6 inch taşınabilirlik yönünden güzel fakat tavsiye etmediler oyun için. 17.3 inch düşünüyorum.
İstediğiniz donanımlarla beraber 17.3 inch'ler daha yüksek fiyatlarda, 17.3 inch istiyorsanız donanımdan kısacaksınız. Ya da çoğu kişinin yaptığı ve benimde tercih ettiğim 15.6 inch alıp ek bir monitör alıp oynamanız daha iyi olacak.
Rtx 2070 Super 3060 ile denk, normal 2070 bir tık daha düşük.
Hayır hocam, yanılıyorsunuz 2070 daha güçlü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstediğiniz donanımlarla beraber 17.3 inch'ler daha yüksek fiyatlarda, 17.3 inch istiyorsanız donanımdan kısacaksınız. Ya da çoğu kişinin yaptığı ve benimde tercih ettiğim 15.6 inch alıp ek bir monitör alıp oynamanız daha iyi olacak.
Hocam en mantıklısı HP gibi duruyor. 17.3 inch, RTX 2060, 1TB Ssd, 16GB Ram, İ7 10750H.

Haklı olabilirsiniz, düzeltmiş olabilirler hocam. i7 9750H serisinde sıcaklık değerlerini biraz fazla görmüştüm. Bu yenilenmiş hali olduğu için illa ki ufak dokunuşlar yapmışlardır.
Hocam 9. nesil Intel işlemciler zaten çok ısınan bir işlemci, 10. nesilde ısınma sorunu çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı