HP Omen 16 RTX 4060 alınır mı?

Bütçe
40,000+5,000

Darth Waderr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptop alaçağım, hem mühendisik hem yazılım hem de oyun için alacağım ve bu 2 üründe kesinleşmeye başladım ama bazı yerlerde okuduma göre ısınma sorunu oluyormuşmuş, sizçe bunlar alınır mı? Ve bunlardan başka daha fiyat performans bildipiğiniz PC varsa, önerirsiniz memnun olurum. Ama Acer markası hariç.

Bütçe 40,000 + 5,000.

Son düzenleme:
F15 sadece fazla ısınıyor, Omen gibi nasıl büyük sorunu var aciklayabilir misiniz?

Rastgele arıza yapabiliyor soğutma olarak başarısız. Omen zor zor ısınmayan bir model ASUS F15'e göre daha iyi bir tercih fakat F15'te fiyatina göre mantıklı geldi fakat ben attığım HP Victus öneririm şahsen.

Birde arkadaşın attığı 4060 mis değmez bence o fiyata.

Onlar biraz daha soğuk çalışıyor, problem Intel modellere kiyasla daha az.

Hocam Omen yerine victu smu alayım yoksa başka bir şey mi? Ekran kartı 4060 olmak şartıyla. Ya bir de son zamanlarda Victus'un panellerinde bir sıkıntı cıkmaya başlamış ya hocam benim kafam iyiçe karıştı :)
Ha bir de Lenovo LOQ var oda var aklımda.

Hocam Omen yerine victu smu alayım yoksa başka bir şey mi? Ekran kartı 4060 olmak şartıyla. Ya bir de son zamanlarda Victus'un panellerinde bir sıkıntı cıkmaya başlamış ya hocam benim kafam iyiçe karıştı :)
Ha bir de Lenovo LOQ var oda var aklımda.
Neden 4060 olma şartıyla? Bütçeye 4070 alabiliyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba, laptop alaçağım, hem mühendisik hem yazılım hem de oyun için alacağım ve bu 2 üründe kesinleşmeye başladım ama bazı yerlerde okuduma göre ısınma sorunu oluyormuşmuş, sizçe bunlar alınır mı? Ve bunlardan başka daha fiyat performans bildipiğiniz PC varsa, önerirsiniz memnun olurum. Ama Acer markası hariç.

Bütçe 40,000 + 5,000.
ACER Nitro 5 Intel Core I7-12650h 32gb 1tb Ssd Rtx4060-8gb 15.6" Dos 165hz Gaming Notebook Nh.qm0ey.00c Fiyatı, Yorumları - Trendyol öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı