Oğulcan Koçer Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 SSD veya HDD modeli 1tb samsun Merhaba HP Omen 17 marka bilgisayarıma BIOS güncellemesini Update ederken şöyle bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Merhaba HP Omen 17 marka bilgisayarıma BIOS güncellemesini Update ederken şöyle bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
M MUTLUKRAL Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #11 anldrumzz dedi: Sağ ol hocam cevabın için BIOS dosyalarını USB'nin içerisine atıp manuel Update yaptım. Cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapcaz knk Artı 0 Eksi
anldrumzz dedi: Sağ ol hocam cevabın için BIOS dosyalarını USB'nin içerisine atıp manuel Update yaptım. Cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapcaz knk
D dawolf Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #12 anldrumzz dedi: Sağ ol hocam cevabın için BIOS dosyalarını USB'nin içerisine atıp manuel Update yaptım. Cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluştu dediğinizi nasıl yapıyoruz? Artı 0 Eksi
anldrumzz dedi: Sağ ol hocam cevabın için BIOS dosyalarını USB'nin içerisine atıp manuel Update yaptım. Cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluştu dediğinizi nasıl yapıyoruz?
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 3 Kasım 2024 #13 dawolf dedi: Bende de aynı sorun oluştu dediğinizi nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bios Güncelleme Bu linkteki yönergeleri yapın, ben bunu yaptım çözüldü. Artı 0 Eksi
dawolf dedi: Bende de aynı sorun oluştu dediğinizi nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bios Güncelleme Bu linkteki yönergeleri yapın, ben bunu yaptım çözüldü.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 6 4 Haziran 2025 #14 Arkadaşlar ben aşağıdaki görseldeki gibi çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi