HP Omen 17-CB007NT Alınır mı?

Dumponer

Kilopat
Günlerdir oyun amaçlı laptop araştırıyorum. Bütçem maksimum 8000 TL. Bu bütçede GTX 1660 Tİ laptoplardan 1-2 tanesi konusunda kararsız kaldım.

Şu an HB'de 7600TL. Buna 8 GB RAM daha ekleyerek kullanmayı düşünüyorum. Bu modellerde deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Alınır mı fiyat performans olarak?

Başka önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stoklara gelince bu model bana daha mantıklı geliyor Tulpar T5 V19.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Sizin attığınıza göre daha taşınabilir bir model ana ekran kartı Max-Q
Hocam max q da benim işimi görecektir ama asıl etken ekranın 17" olması. HP nin omen serisinin soğutması fena değil diye biliyorum. Monster da hem 15.6" hem de eklemelerle 8000TL yi bulacaktır fiyatı o yüzden daha üstün göründü HP nin. Bir de oyun amaçlı kullanacağım için i7 i5 arası çok beni rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Laptop taşınabilir olduğunu için alındığını düşünüyorum ama HP cidden ağır sayılır karar sizin umarım masaya koymak için almıyorsunuzdur.
Hocam yıllardır masaüstü kullanmadım üniversite malum. Şuan da yerim yurdum bir kaç yıl belli olmayacak o yüzden laptop düşünmüştüm ama asıl amacım oyun oynamak olunca sanırım masaüstü daha iyi olacak gibi gelmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı