Serjez Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #21 DarkJoueur dedi: Sürücü görmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü yükleyi denediniz mi?
DarkJoueur Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #22 Serjez dedi: Hocam sürücü yükleyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 21H2 sürümü ile birlikte yükleyeceğim. Valla moralim bozuldu açtım kutuyu öyle duruyor indirmeleri yapıp kurarım.
Serjez dedi: Hocam sürücü yükleyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 21H2 sürümü ile birlikte yükleyeceğim. Valla moralim bozuldu açtım kutuyu öyle duruyor indirmeleri yapıp kurarım.
Demir0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Çözümler 1 8 Mart 2022 #23 @DarkJoueur Hocam biosta bir ayar olabilir mi?
Serjez Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #24 Demir0 dedi: @DarkJoueur Hocam biosta bir ayar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... DarkJoueur dedi: 21H2 sürümü ile birlikte yükleyeceğim. Valla moralim bozuldu açtım kutuyu öyle duruyor indirmeleri yapıp kurarım. Genişletmek için tıkla... Hocam secure boot dan dolayı olabilir, kapalı olabiliyor bazen. Bir açmayı deneyin.
Demir0 dedi: @DarkJoueur Hocam biosta bir ayar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... DarkJoueur dedi: 21H2 sürümü ile birlikte yükleyeceğim. Valla moralim bozuldu açtım kutuyu öyle duruyor indirmeleri yapıp kurarım. Genişletmek için tıkla... Hocam secure boot dan dolayı olabilir, kapalı olabiliyor bazen. Bir açmayı deneyin.
DarkJoueur Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #25 Serjez dedi: Hocam secure boot dan dolayı olabilir, kapalı olabiliyor bazen. Bir açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır vdm driverdan yapıyor
Serjez dedi: Hocam secure boot dan dolayı olabilir, kapalı olabiliyor bazen. Bir açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır vdm driverdan yapıyor
Serjez Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #26 DarkJoueur dedi: Hayır vdm driverdan yapıyor Genişletmek için tıkla... Hocam 11. nesillerde varmış bu durum. Linkte de göründüğü gibi.. ( Asusa ait ama aynı problem sonuçta) [Windows 11/10] Sorun Giderme - Windows İÅletim Sistemi Kurulurken Sürücüler Bulunamıyor | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
DarkJoueur dedi: Hayır vdm driverdan yapıyor Genişletmek için tıkla... Hocam 11. nesillerde varmış bu durum. Linkte de göründüğü gibi.. ( Asusa ait ama aynı problem sonuçta) [Windows 11/10] Sorun Giderme - Windows İÅletim Sistemi Kurulurken Sürücüler Bulunamıyor | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
Demir0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Çözümler 1 8 Mart 2022 #27 DarkJoueur dedi: Hayır vdm driverdan yapıyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DarkJoueur dedi: Hayır vdm driverdan yapıyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DarkJoueur Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #28 Hp kendi driverini vermiş ulen ne uğraştırdı hazır mısınız? Dosya Ekleri 16467628862696533240172242025313.jpg 57,4 KB · Görüntüleme: 113
Serjez Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #29 DarkJoueur dedi: Hp kendi driverini vermiş ulen ne uğraştırdı hazır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hadi hocam güzel haberini bekliyorum, çatladım şurda
DarkJoueur dedi: Hp kendi driverini vermiş ulen ne uğraştırdı hazır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hadi hocam güzel haberini bekliyorum, çatladım şurda
DarkJoueur Kilopat Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #30 Serjez dedi: Hadi hocam güzel haberini bekliyorum, çatladım şurada Genişletmek için tıkla... Haha ben stres yaptım oda savaş alanı Dosya Ekleri 20220308_210907.jpg 252,9 KB · Görüntüleme: 116
Serjez dedi: Hadi hocam güzel haberini bekliyorum, çatladım şurada Genişletmek için tıkla... Haha ben stres yaptım oda savaş alanı