HP Omen 17 CK0004NT vs CK0005NT

• Konuyu başlatan Demir0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 9.281
Manuel ayar var ama şöyle bir durum da var Omen gaming hub da performans ayarlarında eskiden comfort modu da varmış ama onu kaldırmışlar. Mesela o ayar olsa daha iyi olabilirdi. Şuanda çözümü sistemin güç ayarlarından işlemcinin turbo boostunu kapatarak buldum diyebilirim.

Ama benim parmak basmak istediğim nokta şu bilgisayar normal kullanımda 2000 rpm civarında çalışıyor ve bilmiyorum ben de mi böyle sadece 2000 rpm in sesi Bi tık kulağa garip geliyor çözemedim.
Şöyle bir ses mi ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir ses mi ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet aynen böyle ses.. Ve şöyle bir durum var dengeli modda oyun oynarken, sonuç olarak oyunun her yeri eşit şekilde cpuyu zorlamıyor ama durum şu, bilgisayar oyun içerisinde fan hızını çok kısa aralıklarla arttırıp azaltıyor.. Bu aşırı sinir bozucu bana göre

@Serjez hocam bu ses fan hızını sabit tutmayıp devir arttırıp azaltması ile alakalı. Manuel fan yaparsanız düzelebilir.
Zaten şuanda o şekilde kullanıyorum hocam ama bilmiyorum fan sesi olarak bir tık tatmin olmadım. Tabi dediğim gibi oyuncu laptopu ilk kez kullanıyorum, bu o segment için normal olabilir..

Zaten şuanda o şekilde kullanıyorum hocam ama bilmiyorum fan sesi olarak bir tık tatmin olmadım. Tabi dediğim gibi oyuncu laptopu ilk kez kullanıyorum, bu o segment için normal olabilir..
Belli bir süre oynadıktan sonra höparlör tarafına dokununca hafif bir ısı hissi var mıdır sizde? Bende klavye kısmında felan yok ama höparlör tarafında elimi dokundurunca biraz ısı hissettim normal midir?

Belli bir süre oynadıktan sonra höparlör tarafına dokununca hafif bir ısı hissi var mıdır sizde? Bende klavye kısmında felan yok ama höparlör tarafında elimi dokundurunca biraz ısı hissettim normal midir?
Bende de var ki normal bir şey o, sonuçta sıcak hava oradan tahliye ediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı