HP Omen 17-CK0007NT 90 derece normal mi?

Bir kayıp oldu mu performansta 11'e geçince. Hocam o zaman Valorant'ta bekliyorum sıcaklık ve FPS değerlerini en Full ayarlarda direk GeForce ile daya sonuna
Tamamdır hocam en sonda atacağım değerleri. Hatta ayarlar kısmını ss alırım direkt. Windows 11 geçince evet cihaz ısınıyor gibi geldi bana.

Tamamdır hocam en sonda atacağım değerleri. Hatta ayarlar kısmını SS alırım direkt. Windows 11 geçince evet cihaz ısınıyor gibi geldi bana.

Vallahi Windows 10 bizim işimizi çözecek gibi ama fark edersen sende performansta bende Windows 10 döneceğim gibi HP'den haber bekliyorum gelsin bir.

Vallahi Windows 10 bizim işimizi çözecek gibi ama fark edersen sende performansta bende Windows 10 döneceğim gibi HP'den haber bekliyorum gelsin bir.
Hocam performans haricinde 11 çok hantal. Yani Windows 10'a geçince cidden afallıyorum. Bir de Nvidia Experience'dan falan driver kurmayacağım. Direkt kendi sitesindekiler kalsın güncellemeyi düşünmüyorum açıkçası. Öyle deneyeceğim oyunları yani haberiniz olsun.

Tamamdır hocam merakla bekliyorum.

Anlık olarak 90'lara çıktığı oldu ancak genel itibariyle ortalama 82 falandı. Belki 83. FPS de böyle. Art arda almadım ki sorun olmasın. Oyun başından da ss var sonundan da.
Anlık olarak 90'lara çıktığı oldu ancak genel itibariyle ortalama 82 falandı. Belki 83. FPS de böyle. Art arda almadım ki sorun olmasın. Oyun başından da ss var sonundan da.
Son 2 ss en düşük ayarlarda.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    2,7 MB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    601,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    2,6 MB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    2,9 MB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (1).png
    3,1 MB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    2,5 MB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    2,5 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…