Bir kayıp oldu mu performansta 11'e geçince. Hocam o zaman Valorant'ta bekliyorum sıcaklık ve FPS değerlerini en Full ayarlarda direk GeForce ile daya sonuna
Hocam performans haricinde 11 çok hantal. Yani Windows 10'a geçince cidden afallıyorum. Bir de Nvidia Experience'dan falan driver kurmayacağım. Direkt kendi sitesindekiler kalsın güncellemeyi düşünmüyorum açıkçası. Öyle deneyeceğim oyunları yani haberiniz olsun.
Hocam performans haricinde 11 çok hantal. Yani Windows 10'a geçince cidden afallıyorum. Bir de NVIDIA Experience'dan falan driver kurmayacağım. Direkt kendi sitesindekiler kalsın güncellemeyi düşünmüyorum açıkçası. Öyle deneyeceğim oyunları yani haberiniz olsun.
Anlık olarak 90'lara çıktığı oldu ancak genel itibariyle ortalama 82 falandı. Belki 83. FPS de böyle. Art arda almadım ki sorun olmasın. Oyun başından da ss var sonundan da.
Anlık olarak 90'lara çıktığı oldu ancak genel itibariyle ortalama 82 falandı. Belki 83. FPS de böyle. Art arda almadım ki sorun olmasın. Oyun başından da ss var sonundan da.