HP Omen 17-CK0007NT 90 derece normal mi?

Hocam discrete modda Max anlık 309 gördüm en düşük 130'a kadar düştü anlık ama geneli 220-250 arası dolaştı sıcaklık ilk oyuna girdiğimde 95leri gördü daha sonra 70'lere kadar indi anlık 80leri gördü ama FPS hiç görmedim sizin FPS'leri.
O yazılımsal olabilir işte.

Ona aldımı bi o kadar daha sıcaklık artabilir yalnız
Hocam aslında tam tersi. Tüm yükü ekran kartına verip dahili işlemci ekran kartından yükü çektiği için sıcaklıklar azalır.
Ama nerede hata var yazılımda onu anlamadım bende serviste kurdular ya Windows'u driverları falan nasıl bulacağız yazılımsalsa.
Hocam Windows 10'a geçip driver'ları baştan kurmak lazım.

Ama nerede hata var yazılımda onu anlamadım bende serviste kurdular ya Windows'u driverları falan nasıl bulacağız yazılımsalsa.
Bu arada sıcaklıklar aynı sanırım şuan bizim discrete mod ile birlikte. FPS sorunu yazılımsal %98. Windows 10 Home veya Pro kurabilirsiniz. Ben pro kurdum ancak debloat yapıcam müsait bir zamanda şuan cihazi çok yoran uygulama var.
@Str0xy tamam orası öyle ama fakat burda farklı bi durum var gibi tabi @AyKsOguzhan kendi kullandığı için aradaki farkı odaha iyi görecek ona göre yorum yapmak lazım
Ne konuda hocam anlamadım.

Bu arada sıcaklıklar aynı sanırım şuan bizim discrete mod ile birlikte. FPS sorunu yazılımsal %98. Windows 10 Home veya Pro kurabilirsiniz. Ben pro kurdum ancak debloat yapıcam müsait bir zamanda şuan cihazi çok yoran uygulama var.

Ne konuda hocam anlamadım.
Bana kalırsa işlemcinin üstünde macun kalmadı artık. Bu yüzdende işlemci yüksek sıcaklıklara çıkıp fps düşüyor olabilir.

Evet olabilir. Arkadaş termal macun değiştirsin bakalım onu bekliyorum ben.
Onu bende bekliyorum bakalım ne olacak ve nasıl çıkacak inşallah resim video çekerde görürüz. Bu arada @AyKsOguzhan bizden bi tık daha önde durumu. Cihazın altında soğutucu ve odada klima var onuda göz önünde bulundurmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı