Carlaone Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 462 Yer balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #191 kenkaneki1 dedi: Balanced modta laptop ısınmıyor şaka gibi Cpu kullanımında fark olmamasına rağmen valorantta ort 80c şaka gibi Genişletmek için tıkla... Peki fps falan nasıl ??
kenkaneki1 dedi: Balanced modta laptop ısınmıyor şaka gibi Cpu kullanımında fark olmamasına rağmen valorantta ort 80c şaka gibi Genişletmek için tıkla... Peki fps falan nasıl ??
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #192 kenkaneki1 dedi: Balanced modta laptop ısınmıyor şaka gibi Cpu kullanımında fark olmamasına rağmen valorantta ort 80c şaka gibi Genişletmek için tıkla... Değiştirdiniz mi?
kenkaneki1 dedi: Balanced modta laptop ısınmıyor şaka gibi Cpu kullanımında fark olmamasına rağmen valorantta ort 80c şaka gibi Genişletmek için tıkla... Değiştirdiniz mi?
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #193 Carlaone dedi: Peki fps falan nasıl ?? Genişletmek için tıkla... 250-350 arası gidip geliyor Str0xy dedi: Değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır macun yarın gelicek sadece mod değiştirdim
Carlaone dedi: Peki fps falan nasıl ?? Genişletmek için tıkla... 250-350 arası gidip geliyor Str0xy dedi: Değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır macun yarın gelicek sadece mod değiştirdim
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #194 kenkaneki1 dedi: 250-350 arası gidip geliyor hayır macun yarın gelicek sadece mod değiştirdim Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum.
kenkaneki1 dedi: 250-350 arası gidip geliyor hayır macun yarın gelicek sadece mod değiştirdim Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum.
A AyKsOguzhan Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 645 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #195 kenkaneki1 dedi: Balanced modda laptop ısınmıyor şaka gibi CPU kullanımında fark olmamasına rağmen Valorant'ta ort 80C şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu yazmıştım bende çok tuhaf ya.
kenkaneki1 dedi: Balanced modda laptop ısınmıyor şaka gibi CPU kullanımında fark olmamasına rağmen Valorant'ta ort 80C şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu yazmıştım bende çok tuhaf ya.
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #196 AyKsOguzhan dedi: Aynısı bende de olmuştu yazmıştım bende çok tuhaf ya. Genişletmek için tıkla... acaba sorun OGH mı ?
AyKsOguzhan dedi: Aynısı bende de olmuştu yazmıştım bende çok tuhaf ya. Genişletmek için tıkla... acaba sorun OGH mı ?
A AyKsOguzhan Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 645 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #197 kenkaneki1 dedi: Acaba sorun ogh mı? Genişletmek için tıkla... Ogh nedir ben bilmiyorum.
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #198 AyKsOguzhan dedi: Ogh nedir ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... omen gaming hub
A AyKsOguzhan Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 645 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #199 kenkaneki1 dedi: Omen Gaming Hub. Genişletmek için tıkla... Vallahi oda olabilir bende işlemci güç kısıyor çok fazla ısındığında güç kaybediyor PC o yüzden.
kenkaneki1 dedi: Omen Gaming Hub. Genişletmek için tıkla... Vallahi oda olabilir bende işlemci güç kısıyor çok fazla ısındığında güç kaybediyor PC o yüzden.
kenkaneki1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #200 AyKsOguzhan dedi: Vallahi oda olabilir bende işlemci güç kısıyor çok fazla ısındığında güç kaybediyor PC o yüzden. Genişletmek için tıkla... vallahi anlayamadım bu pcyi. yarın macun gelsin bi bakalım neler olcak, macunu sürebilecek miyim
AyKsOguzhan dedi: Vallahi oda olabilir bende işlemci güç kısıyor çok fazla ısındığında güç kaybediyor PC o yüzden. Genişletmek için tıkla... vallahi anlayamadım bu pcyi. yarın macun gelsin bi bakalım neler olcak, macunu sürebilecek miyim