Nvidia Experience'i kurun. Sürücüler guncel değilse guncelleyin. Muhtemelen kurulu gelir zaten. Ama sizin yerinizde olsam o fiyat bandinda MSI tercih ederdim. Hayırlı olsun güle güle kullanin.
Hayırlı olsun çok sağlam cihaz. Windows Update ile sürücüler otomatik güncellenecektir. Siz sonradan Nvidia Experience indirip ordan güncel driver indirirsiniz.
NVIDIA Experience'i kurun. Sürücüler guncel değilse guncelleyin. Muhtemelen kurulu gelir zaten. Ama sizin yerinizde olsam o fiyat bandinda MSI tercih ederdim. Hayırlı olsun güle güle kullanin.
Hocam MSI'lar çok kaba gibi ben bu laptopla yazilim ve 3D tasarım gibi işlerimi de yapacağım ve taşımam gerekecek sürekli sıkıntı yaratmasın diye sade bir model seçtim.
Hayırlı olsun çok sağlam cihaz. Windows Update ile sürücüler otomatik güncellenecektir. Siz sonradan NVIDIA Experience indirip oradan güncel driver indirirsiniz.
Hocam MSI'lar çok kaba gibi ben bu laptopla yazilim ve 3D tasarım gibi işlerimi de yapacağım ve taşımam gerekecek sürekli sıkıntı yaratmasın diye sade bir model seçtim.