Çözüldü HP Omen 17 CK2006NT GPU watt değeri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
70.000

BBurak_2003

Femtopat
Daha fazla  
Selam herkese, ben bugün HP OMEN 17-ck2006nt (7P653EA) Notebook bu modeli satın aldım arkadaşlar birkaç gün içinde elime ulaşacak. Bu serinin neredeyse tüm muadilleri 175W GPU watt değerine sahip. Fakat bu modelin GPU watt değerini bulamadım bana yardım edebilir misiniz? Ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim.

Ek olarak: Bu laptop sizce genel kalite olarak nasıldır? ( fiyat, performans, tasarım, batarya, ekran, malzeme kalitesi vb. ) en az 4-5 sene zaman geçireceğim hem oyun tasarımcısı ve rendercı hem de normal bir kullanıcı olarak. Kısacası genel kalite olarak sizce + ve eksileri nelerdir? Tekrar zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyor olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu F/P değil premuim bir cihaz. Ekranı klavyesi malzemesi kaliteli için rahat olsun.

Çözüm

Çok teşekkür ederim desteğiniz için .

Bu F/P değil premuim bir cihaz. Ekranı klavyesi malzemesi kaliteli için rahat olsun.

Çok teşekkürler desteğin için , içimi rahatlattınız arkadaşlar tekrar sağ olun .

Duyduğuma göre ekranı ince ve çok sallanabiliyor ama dikkatli kullanırsanız bir problem yaşanacağını sanmıyorum. Bunun dışında çok parmak izi tutuyormuş ama teknik özellikleri bakımından güzel bir laptop. Hayırlı olsun, ben de i7 versiyonuna göz atıyorum bakalım.

Teşekkür ederim, geldiğinde hepsine dikkat edeceğim . Sizlere de hayırlı olsun inşallah.

Ekran sallanması boş hurafe. Evet diğerlerine göre bir sallanma var ama o sallanma deprem kıvamındaki bir kuvvette kendini belli ediyor. Yoksa normal kullanımda sallanma diye bir şey yok.

Fıstık gibi bir laptop almışsınız hayırlı olsun. İleri nesil oyunlarda fps artışı için çözünürlüğü 1080p yapabilirsiniz böylelikle uzun yıllar sonra bile çok yüksek fpsler alabilirsiniz.

Kısa vaadeli genel kullanım:

Ekran: 2K gayet güzel renk doygunluğu ve ışık sızmasız hoş bir ekran çerçevesi içinde yani ne çok ince diye korkuyorum ne çok kalın diye rahatsız oluyorum bence tam ideal bir ekranım var.

Ekran sallanması: Evet ekran da gerçekten sallanma var arkadaşlar bu doğru fakat normal bırakmak yerine ben elimi kapaktan biraz daha yavaş bırakıyorum bu durumda bir sorun olmadı açıkçası beni rahatsız etmedi pek.

Pil: Normal olarak çok güçlü bir sistem olduğu için pili hızlı bitiyor şahsen şu ana kadar hiç pilden çıkararak oynamadım veya kullanmadım. Bence fişsiz bu laptop ile çok zor idare edersiniz benden söylemesi.

CPU: Gerçekten rahatsız oldum mu pek değil çünkü ben mouse aldım fakat touchpad bölgesi ve klavyede orta bölgeden bazı rakamlar ısınıyor hatta Valorant oynarken en yüksek ayarlarda 2K da 95 derecelere kadar gördüm otomatik fan modundaydı (W, A, S, D hiç ısınmıyor) bunun sebebi işlemcinin güçlü olması ama Omen soğutma sistemi ile biraz daha düşük ısılarda tutabilirsiniz işe yarıyor sıcaklık rakam değeri vermek için şu an erken biraz daha kullanmalıyım.

GPU: Çok memnunum bu RTX 40 serisi ekran kartları hem oyun hem yazılım tarafında çok güçlüler özellikle bu canavar RTX 4080, şu an oyun motorumu ve gerekli programlarımı hala kuramadım. İnternetim yavaş olduğu için zaman geçtikçe ve denedikçe bilgiler vereceğim, bu arada Valorant oynadım 2K da en yüksek grafik ayarlarda yaklaşık 380-450 arası FPS alıyorum.

Ek not: Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz ve müsait oldukça deneyip deneyimlerimi aktarabilirim.

Çok teşekkür ederim

Ekran sallanması boş hurafe. Evet diğerlerine göre bir sallanma var ama o sallanma deprem kıvamındaki bir kuvvette kendini belli ediyor. Yoksa normal kullanımda sallanma diye bir şey yok.

Aslında haklılar ekran da gerçekten sallanma var normal laptoplarda normal şekilde değil de parmağımla yavaş bir şekilde bırakıyorum kapağını açarken ve beni rahatsız etmiyor ama yine de tekrar belirtmeliyim dikkatli kullanmalısınız ekranda gerçekten sallanma var

95 derece biraz fazla. Undervolt vs yapabilirsin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…