HP Omen 17 CK2008NT vs 2009NT vs 2010NT vs 2011NT

HP Omen 17 CK2006NT i9 4080'li modeli aldım çok memnunum gayet güzel performansı alabilirsin. Yazılımsal sorun yaşadım serviste hemen halledildi 1 haftada, her bakımdan çok güzel.
Bende 17.3 inc bir laptop almak istiyorum. Hp omen şuan fiyat çok iyi. Ekran ips olduğu için ışık sızması çok olduğunu okumuştum sizde durum nasıl. Ekran karanlık veya siyah olduğunda ışık sızması çok belli oluyor diyolar. Birde ekran kartı 100 watt kısıtlaması varmış. Sizde durum nedir.
Bu özelliklerde burda fiyat çok iyi.

 
Bende 17.3 inc bir laptop almak istiyorum. HP Omen şu an fiyat çok iyi. Ekran IPS olduğu için ışık sızması çok olduğunu okumuştum sizde durum nasıl. Ekran karanlık veya siyah olduğunda ışık sızması çok belli oluyor diyorlar. Bir de ekran kartı 100 watt kısıtlaması varmış. Sizde durum nedir?
Bu özelliklerde burada fiyat çok iyi.


Işık sızması sadece ekran açılırken ve kapanırken var yani sadece saniyelerle gördüğün bir şey açıkçası en ufak şeye takılan biriyim fakat hiç rahatsız etmedi. Kısıtlama konusu da öyle bir şey görmedim hiçbir oyunda performans sıkıntısı yok her şeyi Ultra 2K ayarlarda oynuyorum. Ekstra olarak profesyonel programlar da kullanıyorum. Render vs. gayet güzel performansından çok memnunum tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı