HP Omen 17-CM2003NT 2K'da RTX 4070 8 GB VRAM yeterli gelir mi?

yigitkayabagci6

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, dün alacağım laptopla alakalı konu açmıştım; Aşağıya linkini bırakıyorum. HP Omen 17-CM2003NT'yi almayı düşünüyorum. Ancak biraz araştırdıktan sonra şunu fark ettim. Bazı kullanıcılar uzun vadede 2K ekrana, laptop GPU'su olarak RTX 4070'in 8 GB VRAM'i yetersiz gelebilir demiş. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim uzun vadede sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa ASUS'un 1920x1200 ekranı olan modellere mi bakmalıyım? Not: Açıkçası yeterli gelecekse kaliteli bir ekranı tercih ederim çünkü sadece oyun oynamayacağım.

@Artoria Pendragon hocam tekrar etiketliyorum kusura bakmayın ancak bakarsanız sevinirim.

Bir ara bit yarışı vardı son zamanlarda vram yarışı ama grafik teknolojisine yön veren şirketler bunlar, işlemci chip teknolojisini düşününce vrami yeterli olmayacak bir ürün üreteceklerini sanmıyorum bilinçli eskitme bu ürünlerde geçerli değil çünkü teknoloji ilerledikçe oyun program vs. geliştikçe ekran kartlarının gücü yeterli gelmiyor vram yetse gücü veya teknolojisi yetmeyecek. kısacası bence takılmayın 8 şuan yetiyorsa yetiyordur 8gb vrm günümüzde yetiyorken yanlış biliyorsam düzeltin rx 580 veya 980ti 8gb vramliydi ama şuan gücü yetmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı