Evet, dün ulaştı elime. Nerede, nasıl, ne şekilde test yapabileceksem tarif ederseniz burada paylaşırım test sonuçlarını.
Çok fazla kullanma şansım olmadı, gelir gelmez 2TB SSD taktım. SSD yuvasının üzerinde bakır levha olması hoşuma gitti, ha bir de vidasını koymuşlar vida aratmadılar sağ olsunlar.
Ekran çok canlı, yalnız ekranın altında, tam ortasında panelden ışık hüzmesi var biraz. Bir önceki ASUS laptopumda daha fazlaydı. Çok rahatsız etmedi beni açıkçası. ASUS'da yaşadığım LCD Flex kablo rezaletinden sonra umarım HP'de de böyle saçma bir şey yaşamam diye dua ediyorum. Ama malzeme olarak gerçekten kaliteli, sert plasikten yapmışlar. Ben beğendim.
Yalnız bu makineye 32 GB RAM gerekli gibi geldi bana. İleride Dual RAM alırım. İçinde 2X 8 GB Samsung RAM var. Şu an için iş görür diye düşünüyorum. Benim için tek ve büyük olumsuzluğu klavye tuş dizilimi. Numpad olmaması, sol tarafta gereksiz P'li combo tuşları olması garibime gitti. Bir de alt tarafı yukarı doğru sert bir şekilde yükseliyor, bilek kısmını acıtıyor. Altına panel soğutucu alıp, eğimli bir şekilde kullanmak gerek eğer benim gibi oturduğunuz yerden yüksekte kalıyorsa cihaz.
Bunun dışında başka sorunuz olursa dilim döndüğünce cevaplamaya çalışırım.