HP Omen 17 DB0015NT cihaz nasıldır?

Bütçe
65000

NoFun4U

Decapat
Daha fazla  
Hocam birkaç sorum olacak. İlki cihaz pildeyken mavi ekran hatası veriyormuş. Bunu birkaç yerde çözümünü gördüm. NVIDIA Denetim Masası'ndan güç yönetim modunu maksimum performansa almak. Siz bu sorunu yaşadınız mı? Yaşadıysanız benim dediğim şekilde mi çözdünüz yoksa farklı bir şekilde mi? İkincisi hangi siteden ve hangi satıcıdan aldınız. Ben dün akşam Hepsiburada üzerinden VPbilişim adlı satıcıdan aldım ama şüpheyle aldım. Çarşamba gelecek gösteriyor umarım üründe sorun çıkmaz. Bir de genel olarak kaç aydır sizde bu süre zarfında yaptığınız oyun testlerinde sonuç nedir? Genel olarak tatmin edici bir cihaz mı?

@Hybrid Theory

Cihazı ihtiyacım olmadığı sürece pilde kullanmadım. Bu yüzden bahsettiğin mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım. Prizde de mavi ekran sorunu yaşamadım.

Amazon'dan VP Bilişim satıcısından aldım cihazı. Aynı satıcı farklı sitelerde de ürünü satıyordu ama ben Amazon olduğu için aldım. Yoksa N11, HB vb. yerlerde birkaç yüz TL daha ucuza bulabilirsin.

Touchpad'inde boşluk hissi var diyorlar. Benim bundan önceki laptopum da HP'ydi ve onunkine kıyasla bunun touchpad'i daha tok hissettiriyor. Esas eskisinde boşluk hissi vardı. Bundaki yeterince sağlam.

Cihazı 13 Şubat'tan beridir kullanıyorum. Oyun oynayacağım zaman altına 1 tane kitap atıyorum ki fanlar daha iyi hava çekebilsin diye. Normalde, zeminde düz duruyorken aşırı ısınıp hız kesmiyor. Ben daha serin çalışsın diye yapıyorum. Tavsiye ederim.

Performansı da yeterli geldi bana. 1440p 240 Hz ekranın keyfini çıkarabiliyorsun. Rekabetçi oyunlarda rahat 240 FPS veriyor cihaz. R6S hariç çünkü oyun bozuk direkt. Hikayeli oyunlarda da 120 FPS'ye kilitliyorum.

Cihazın kaba hali de tatmin edici. Sade, düz tasarımı göze hitap ediyor. Zaten tercih etmemdeki sebeplerden birisi buydu. Cihazın kasa dokusu fena değil, tek sorunu parmak izi tutuyor olması. Sadece klavyesini sevmedim. Hissi güzel ama laptop klavyesi sevmiyorum genel olarak. Arka ışığın da şiddeti az. Ancak gece kullanımda yeterli oluyor.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bende HB üzerinden aldım yorumları daha fazla ve daha iyi diye. Umarım cihazda bir sorun yaşamam. Onun dışında bir de garanti başlangıcı bazen daha erken sürede oluyormuş. Örneğin 1-2 ay önce. Sizin cihazın garantisiyle öyle bir durum oldu mu?

Hayırlı olsun, iyi eğlenceler. Garanti süresinin erken başlamasıyla alakalı muhabbeti bilmiyorum. Ancak yarın gün içerisinde kontrol edebilirim.

Teşekkür ederim. Kontrol ettikten sonra bilgilendirir misiniz?
13 Şubat'ta teslim edildi, 14 Şubat'ta da işletim sistemini kurup kullanabildim resmi olarak. Belki bu yüzdendir ki 14 Şubat'ı garanti başlangıç süresi olarak gösteriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250224_125253_Firefox.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 55
13 şubat'ta teslim edildi, 14 Şubat'ta da işletim sistemini kurup kullanabildim resmi olarak. Belki bu yüzdendir ki 14 Şubat'ı garanti başlangıç süresi olarak gösteriyor.

Yardımınız için teşekkür ederim hocam. İşletim sistemi için SağlamLisans'tan key alsam garanti dışı kalma gibi bir durum olmaz değil mi? Sizde mi key aldınız yoksa orijinal Windows mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…