Çözüldü HP Omen 17 DB0015NT Install driver to show hardware hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NoFun4U

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim ınstall driver to show hardware hatasını alıyorum. Aşağıdaki attığım videodaki adımları uyguladım sadece 3. seçeneği de seçtim ama bundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bunun çözümü nedir?
Bilgisayar modeli HP Omen 17 DB0015NT.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 20250226_220123.jpg
    194,5 KB · Görüntüleme: 154
Çözüm

Yukarıda attığım videoda ne yapılıyorsa aynısını yaptım. Sonra flashı kendi bilgisayarıma taktım ve yukarıda attığım resimdeki hatayı aldım. Yani ben daha Windows 11 kuramadım benim problemim bu. Bunun çözümünü biliyor musunuz? Bilgisayarcıya götürmek istememin sebebi ise evimde 2. laptop yok arkadaşımda var ve hem ona sürekli bununla uğraştıramam hem de her gün flashı verip gün sonu alıyorum yani gün içerisinde işlemi 1 kere deneme şansım var. Bilgisayarı alalı neredeyse 3 gün oldu ama hala kullanamadım. Bugün tekrar verdim yine bu videodakinin aynısını yaptırdım sadece başka USB verdim eğer olursa artık olur olmazsa da tek seçeneğim bilgisayarcıya götürmek. Eğer olur ise ve herhangi bir problem yaşarsam geri yazarım tekrar oldu diye. Diğer arkadaşın attığı linkteki sürücü ise Rufus'ta çıkmıyormuş.

Sorunu çözdüm. İlk yaptığımın aynısı yaptım sadece USB değiştirdim bir de BIOS'tan USB sıralama ayarı da varmış orada da sıraları USB öncelik yaptım ve sonrasında sorunsuz bir şekilde Windows'u kurdum, güncellemeleri yaptım.

Sürücü yükle kısmına mı tıkladınız?

Hayır boot menüsünden diske tıkladım bu ekrana attı.

Bu ISO ile dene. Rufus ile GPT şeklinde yazdır.

Kesin çözüm müdür? Evde ikinci bilgisayar olmadığı için tekrar tekrar yapamıyorum.

24H2 kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…