HP Omen 17-DB0021NT A44QSEA alınır mı?

HP Omen'in nasıl işi sıcaklık değerleri performans konusunda başarılı mı? HP Omen modeli ne?

Ben bunu kullanıyorum hocam sıcaklık değerlerine gelirsek RDR2 gibi oyunda 78 derecenin üstüne çıktığını görmedim

Bilgisayar ısınıyor ancak sizi rahatsız edecek kadar değil.
Bana göre tek sıkıntısı parmak izi bırakıyor oda bir tane bez tarzı bir şey kullanırsanız sorun olacağını düşünmüyorum.

Ben bunu kullanıyorum hocam sıcaklık değerlerine gelirsek RDR2 gibi oyunda 78 derecenin üstüne çıktığını görmedim

Bilgisayar ısınıyor ancak sizi rahatsız edecek kadar değil.
Bana göre tek sıkıntısı parmak izi bırakıyor oda bir tane bez tarzı bir şey kullanırsanız sorun olacağını düşünmüyorum.
Çevrende kullanan biri varmı hocam ?

Teşekkürler bende galiba HP omen 17 alicam
ben de aynı HP Omen 17 modelini almayı düşünüyorum şu anda. Önerir misiniz? 17 inch olması ve 32gb rami olması beni cezbetti. Öncesinde MSI Katana 17 düşünüyordum ama ekranını çok kötülüyorlar sanırım. HP Omen'ın bu modeli IPS panel ve %100srgb.

@Oğuzhan40 hocam aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum birkaç gün içinde. deneyimlerinizi çok kısa açıklar mısınız? memnun musun ısınıyor mu oyunlarda fps nasıl

Son düzenleme:
Ben de aynı HP Omen 17 modelini almayı düşünüyorum şu anda. Önerir misiniz? 17 inch olması ve 32 GB RAM'i olması beni cezbetti. Öncesinde MSI Katana 17 düşünüyordum ama ekranını çok kötülüyorlar sanırım. HP Omen'ın bu modeli IPS panel ve %100sRGB.

@Oğuzhan40 hocam aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum birkaç gün içinde. Deneyimlerinizi çok kısa açıklar mısınız? Memnun musun ısınıyor mu oyunlarda FPS nasıl.

Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum performans, batarya, Ekran'da hiçbir sorun yaşamadım bir istisna hariç O'da BIOS ve diğer bileşenlerin güncelleme almasıydı HP yetkilileri ile iletişime geçtim ve yaklaşık 5 dakika içinde geri dönüş sağladılar telefonla görüşme yaptık bilgisayara erişim istediler erişimi verdim ve sağ olsun arkadaş tüm sorunları gözümün önünde uzaktan erişerek halleti açıkçası hiç bu kadar yardımcı olacaklarını düşünmemiştim hiç olmadığım kadar memnunum yetkili servis olsun performansı olsun fan Sorunu'da yok ısınma sorunu CPU oyunlarda 85'i geçmiyor istediğim gibi ayarlayabiliyorum ses çıkarmıyor kütüphanelerde de rahatlıkla kullanabiliyorum tavsiye eder miyim kesinlikle ederim.

@Oğuzhan40 hocam çok teşekkürler yanıtınız için. İçimi rahatlattınız. Cidden çok şık bi laptop. CPU'nun da 85'ten yukarı çıkmaması gayet iyi bence.
HP Servisinin o derece ilgilenmesine ise baya şaşırdım.
Tekrar teşekkürler, iyi akşamlar. Birazdan sipariş vereceğim laptopu

@Oğuzhan40 hocam çok teşekkürler yanıtınız için. İçimi rahatlattınız. Cidden çok şık bir laptop. CPU'nun da 85'ten yukarı çıkmaması gayet iyi bence.
HP servisinin o derece ilgilenmesine ise bayağı şaşırdım.
Tekrar teşekkürler, iyi akşamlar. Birazdan sipariş vereceğim laptopu.

Laptopu güneşli yerden uzak tutun ancak hocam güneş vurunca daha çok ısınıyor stabil gitmesi için ferah bir alana ihtiyacı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı