HP Omen 17 kusurlu mu?

hocam 2022 kasa mı ?

ya yemin ederim bir klasör arıyorum duvar kağıtları var içinde hiçbir yerde bulamadım bende gelmedi freedos olduğu için intel verisyonunda var sadece şunlar var mı arkadaşına sorabilirmisin? varsa paylaşılırsa çok sevinirim hatta sadece baştaki orijinal olan olsa bile yeter.

Hocam yılından emin olmasam da laptopunda 4050 var. Yüksek ihtimal 2023'dür.
Bahsettiğiniz görselleri sorup, yazarım hocam.
vardır hocam o zaman şimdiden teşekkürler 2 adet konu açtım kimse ayrdım etmedi ondan soruyorum kusuruma bakma.

Arkadaşlar konu dağılmadan var mıdır böyle test önerileri olan. Bir de Omen 17 sahibi bir arkadaş varsa laptopunun içindeki ssd modelini belirtirse sevinirim.

Böyle bir durumda bana 2. el laptop sattılar diye peşine düşmeye değer mi?
Ben düşerdim açıkçası. İade edilmişse bir sebebi vardır elbet diye düşünmektense sıfır bir laptop iyi gider.

hocam sordunuz mu ?
Hocam kusura bakmayın, haftasonu işlerden dolayı yoğundum. Evet sordum, arkadaş freeDOS olarak almış laptopu, kendisi kurulum yaptığını söyledi. O yüzden içinde o görsellerin olmadığını gördük.

Son düzenleme:
Freedos cihazlarda olmaması büyük ihtimal ssd seçerken sıfırlamadan kaynaklı yinede acer driver hdd'sine ekleyebilirdi orijinal cihazimda baska yerden bulduğum duvar kağıdını kullanıyorum aslında pek takmam ama hoş durduğu için aradim 7 taneside yok ironik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…