HP Omen 17 kusurlu mu?

• Konuyu başlatan stutu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 914
Hocam onu yaptım da acaba benden önce iade eden kişi ne sebeple iade etti. Thermal throttle mı var, başka bir sorun mu var. Daha zorlama fırsatım olmadı oyunlar vs. Olsa da uzun süredir iyi bir pc ye yabancı olduğum için hangi ısı, performans değerlerini vs almam gerek bilmiyorum. O sebeple sordum başka test var mıdır vs?

Hocam oda arkadaşımda benimle birlite acer nitro 5 aldı 😁
hocam 2022 kasa mı ?

Hocam onu yaptım da acaba benden önce iade eden kişi ne sebeple iade etti. Thermal throttle mı var, başka bir sorun mu var. Daha zorlama fırsatım olmadı oyunlar vs. Olsa da uzun süredir iyi bir pc ye yabancı olduğum için hangi ısı, performans değerlerini vs almam gerek bilmiyorum. O sebeple sordum başka test var mıdır vs?

Hocam oda arkadaşımda benimle birlite acer nitro 5 aldı 😁 , varsa sorunuz alabilirim.
ya yemin ederim bir klasör arıyorum duvar kağıtları var içinde hiçbir yerde bulamadım bende gelmedi freedos olduğu için intel verisyonunda var sadece şunlar var mı arkadaşına sorabilirmisin? varsa paylaşılırsa çok sevinirim hatta sadece baştaki orijinal olan olsa bile yeter.
Screenshot_20231019-164317_YouTube.jpg

Hocam oda arkadaşım da benimle birlite acer nitro 5 aldı 😁 , varsa sorunuz alabilirim.
Arkadaşlar konu dağılmadan var mıdır böyle test önerileri olan. Bir de Omen 17 sahibi bir arkadaş varsa laptopunun içindeki ssd modelini belirtirse sevinirim.

Hocam kusura bakmayın, haftasonu işlerden dolayı yoğundum. Evet sordum, arkadaş freeDOS olarak almış laptopu, kendisi kurulum yaptığını söyledi. O yüzden içinde o görsellerin olmadığını gördük.
Freedos cihazlarda olmaması büyük ihtimal ssd seçerken sıfırlamadan kaynaklı yinede acer driver hdd'sine ekleyebilirdi orijinal cihazimda baska yerden bulduğum duvar kağıdını kullanıyorum aslında pek takmam ama hoş durduğu için aradim 7 taneside yok ironik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı