HP Omen 17 RTX 2070 nasıldır?

Hocam ona dikkat ettim. Full metal kasa olması sebebiyle sıcaklık değerleri muadillerine göre daha iyi diye anlatıyorlar YouTube inceleme videolarında. Teşekkür ederim :)

Hocam ben tam aksine Full metal kasa olması sebebiyle soğutma performansı daha iyi okudum yabancı forumlarda ama. Sizin bir tecrübeniz mi var acaba?

Teşekkür ederim hocam. Öyle umuyorum :)

Profesyonel bir oyuncu olmadığım için farkı çok anlayabileceğimi sanmıyorum. Ama çok fark yaratıcı bir şeyse ekleme yapabilirim tabii ki de. Ben tamamen metal kasa olması sebebiyle sıcaklık değerleri muadillerine göre daha aşağılarda kalıyor diye izledim videolarda ama sizin bir tecrübeniz mi oldu acaba hocam?

Benim için yeterli bir çözünürlük hocam. Ekran kalitesine ve renk kapmasına çok dikkat ediyordum tercih yaparken. Ekranı çok kaliteli diye bahsediliyor. Umarım üzmez.

Teşekkür ederim hocam :)

SSD sadece açılış hızını arttıracaktır.
 
Herkese iyi forumlar. Uzun zamandır her oyunu Ultra ayarda açabilecek, fiyat/performans sınıfında bir Gaming laptop arayışı içindeydim. Sonunda Trendyol indirimlerinden kendime uygun bir laptop yakaladım ve aldım. Çok fazla araştırma imkanı bulamadım, son ürün kaldığı için bir anda atlayıp almak zorunda kaldım. Sizlerden ricam, uzman arkadaşlar bu laptopu fiyat/performans olarak yorumlayabilir mi? Bilinen çok büyük bir eksisi var mı? Ona göre laptopu geldiğinde iade ederim.


Laptop bu. Şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun .. kaça aldınız acaba cihazı? şu an için 14200 tl trendyolda. Bende dğşğnğyorum almayı ve takip ediyorum.
 
Hayırlı olsun, bu ekonomik şartlarda iyi bir fiyata denk getirdiysen gayet iyi bir cihaz. HP'nin normalde ısınma sorunu var fakat Omen serisinde ısınmayla alakalı bir sorun duymadım, firmanın tepe cihaz modelleri olduğu için ısınma sorunu da olmayacak büyük ihtimalle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı