HP Omen 17 RTX 4070 laptop yeterli performans vermiyor

Serif353535

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba HP Omen 17 cihazım var. RTX 4070 i7 13. nesil ve 32 GB RAM kapsitesine sahibim fakat elden ringde 50, Forza 5'te 100 FPS. Spider-Man remastred oyununda kasmalar oluyor. Sebebini anlayamadım ayarlarda mı problem var yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba HP Omen 17 cihazım var. RTX 4070 i7 13. nesil ve 32 GB RAM kapsitesine sahibim fakat elden ringde 50, Forza 5'te 100 FPS. Spider-Man remastred oyununda kasmalar oluyor. Sebebini anlayamadım ayarlarda mı problem var yardım eder misiniz?
OMEN Gaming Hub üzerinden Graphics Switcher'ı Discrete yaptınız mı acaba? MUX, performansı baya etkiliyor.
Ayrıca Windows güç seçeneklerinden de performans modunu seçmeniz lazım.

Hayır sadece daha hızlı biter şarj performans gösterdiği için bir sıkıntı cıkmaz.

Deneyeceğim birazdan.

Güç pilini seçten yüksek performansı seçip şarjda dener misiniz?

FPS değerleeinde hiçbir değişim olmadı.

Omen Gaming hub üzerinden Graphics Switcher'ı discrete yaptınız mı acaba? MUX, performansı bayağı etkiliyor.
Ayrıca Windows güç seçeneklerinden de performans modunu seçmeniz lazım.

Evet discrete de kullanıyorum.

Son düzenleme:
Deneyeceğim birazdan.

FPS değerleeinde hiçbir değişim olmadı.

Evet discrete de kullanıyorum.
O zaman GeForce Experience ve Denetim Masası ayarlarını sıfırlayabilirsin.
Bir de XBox Game Bar'ı kapatabilirsiniz.
Bende de OMEN 16 var ve bu FPS sorunlarının hiçbiri donanımsal değil, Win11 ve Nvidia'nın son sürücüsü ile alakalı. Ben sürekli bu provblemleri çözüyorum ama arada bir yırtık dondan çıkar gibi tekrar baş veriyor. Win11'e kapsamlı bir yama gelmesi lazım.

Sıcaklıkları kontrol ettiniz mi ve şarjda oynadığınızdan emin misiniz şarjda ise orijinal adaptörü mü kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı