HP Omen 17 RTX 4090 laptop alınır mı?

Bütçe
80.000

Brokero

Kilopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Asfalt Plent operatörü, Yatırım, e-ticaret
Linke bulunan cihaz 79k. Ancak aynı özellikteki bir diğer cihaz:

Bu cihaz ise 120k fiyatlı.

Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zamlanmamış cihaz mı buldum ya da teşhir ürünü mü ya da bir eksiği fazlası mı var fiyatı bu kadar etkileyen? Bir diğer cihaz farklı sitede.

Sıkıntılı mıdır HP markası? Oyun konusunda ve uzun süreli kullanımda elimde kalır mı soğutma konusunda başarısız olup da? Çünkü RTX 4090'dan bahsediyoruz. Bir de SSD ve RAM eklemesi yükseltmesi yapılabiliyor mu sonradan? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü HP ve ASUS ROG STRIX Scar 16 RTX 4080 arasında kaldm. Çok kararsızım.
Cihaz bu;
Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zamlanmamış cihaz mı buldum ya da teşhir ürünü mü ya da bir eksiği fazlası mı var fiyatı bu kadar etkileyen? Bir diğer cihaz farklı sitede.

Sıkıntılı mıdır HP markası? Oyun konusunda ve uzun süreli kullanımda elimde kalır mı soğutma konusunda başarısız olup da? Çünkü RTX 4090'dan bahsediyoruz. Bir de SSD ve RAM eklemesi yükseltmesi yapılabiliyor mu sonradan? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü HP ve ASUS ROG STRIX Scar 16 RTX 4080 arasında kaldm. Çok kararsızım.
Cihaz bu;

Hocam beni yanlış anlamayın ama o kadar büyük bir bütçe varken neden laptop? Bilgisayarın özelliklerinden kısıp hem kasa hem laptop alırsınız. Birisi ile evdeyken oynarsın birisi ile bir yere giderken. Özellikten kısıp alıcağın kasa bile attığınız laptoplardan daha yüksek performans verir daha düşük fiyata. Dediğim gibi bu benim fikrim yanlış anlamayın

Cihaz bu;
4000 serisine pek hakim değilim ancak omen-rog strix modellerini karşılaştırmasında asusun; malzeme,soğutma ve genel stabilitze konularında daha önde olduğunu düşünüyorum.işlemci/ekran kartı farkları vs konusunda ve wattlarında pek bir fikrim yok maalesef.

Hocam beni yanlış anlamayın ama o kadar büyük bir bütçe varken neden laptop? Bilgisayarın özelliklerinden kısıp hem kasa hem laptop alırsınız. Birisi ile evdeyken oynarsın birisi ile bir yere giderken. Özellikten kısıp alıcağın kasa bile attığınız laptoplardan daha yüksek performans verir daha düşük fiyata. Dediğim gibi bu benim fikrim yanlış anlamayın
Katılıyorum ayrıca eğer dışarıda,başka yerlerde ekran kartını gerektiren bir iş yapmıyorsanız bir masaüstü bir de macbook alıp iki deneyimi de en iyisinden elde edebilirsiniz.

Bana bu bütçede hem masaüstü hem laptop önerir misin? Dediğinizi bende mantıklı buldum.

Hocam beni yanlış anlamayın ama o kadar büyük bir bütçe varken neden laptop? Bilgisayarın özelliklerinden kısıp hem kasa hem laptop alırsınız. Birisi ile evdeyken oynarsın birisi ile bir yere giderken. Özellikten kısıp alıcağın kasa bile attığınız laptoplardan daha yüksek performans verir daha düşük fiyata. Dediğim gibi bu benim fikrim yanlış anlamayın.

Estağfurullah niye yanlış anlayayım bilgi alışverişi sonuçta. Benim evde kurulu düzen olmuyor hanım istemiyor taşınabilirlik lazım ve sigara kullanıyorum evin balkonu büyük orada içmem gerek e PC masaüstü şu an 3070 Ti'lı Teknoseyir Max'i adındaki sistem evin içinde sabit olunca odada sigara içiyorum duramıyorum oyun film vs başında sigarasız çocuğumda küçük ona da problem bu sebepten yallah balkona dedi hanım anlayacağınız :) ve kablo karmaşası sürekli onu topla bunu koy bel fıtığı var bende sandalyede de oturamıyorum yayılarak kullanıyorum PC'yi haliyle ben eski laptop oyuncusuyum uzun yıllardır bana laptop şart artık yeni eve taşınacağım bu hafta zamanımda yok nasıl yetişecek bilmiyorum daha yeni laptopu sipariş edeceğim de ondan önce karar vereceğim de masaüstünü sattım arkadaşım ver bir an önce diyor verileri atacak hard disk SSD yok elimde laptopu beklemem lazım ama daha karar veremedim hangi laptopu alacağıma yani bir laf söyledin bin ah işittin gardaş kusura kalma klavyeye geçince uzata uzata yazdım bende :)

4000 serisine pek hakim değilim ancak Omen-ROG STRIX modellerini karşılaştırmasında ASUS'un; malzeme, soğutma ve genel stabilitze konularında daha önde olduğunu düşünüyorum.işlemci/ekran kartı farkları vs konusunda ve wattlarında pek bir fikrim yok maalesef.

Katılıyorum ayrıca eğer dışarıda, başka yerlerde ekran kartını gerektiren bir iş yapmıyorsanız bir masaüstü bir de MacBook alıp iki deneyimi de en iyisinden elde edebilirsiniz.

Ahh keşke sıvı soğutmalı RTX 4090'lı masaüstü toplayabilirim ama işte durumlar müsait değil aşağıda sebeplerini sıraladım bayağı mecburiyet var ve ev içi mobil olmak zorundayım misafirler gelince yaramaz çocuklar masaüstünde oyun isteriz diye ağlıyorlar çikolatalı elleri ile klavye faremi kullanıyorlar laptopu kaçırabilirim ama hep kaçırdım ama masaüstü ilk PC'm şu an elimdeki aman istemez abi temiz kalsın klavyem masaüstü uygulamalarım silinmesin :)

Bu modeli aldım kullaıyorum hocam tavsiye ederim arada 20bin TL üzeri var ve de performansda pek fark göremezssiniz.

Teşekkürler. Siteyi ilk defa gördüm yalnız hee çok az laptop var bir de ETBİS de yok denetleme işi ssen buradan mı aldın güvenilir mi? İçime sinmedi bir an site.

Ekleme yapabilirsin, Omen kalitelidir 4090 varken o Scar modelini tercih etme.

Bütçem var 80kyı da 2-3K geçebilirim sıkıntı soğutma performansı bir de ROG serisi oyun serisi sonuçta bu HP Omen'deki 4090 çok mu güçsüz watt ayarı falan kafama çok takıldı ROG serisi en azından diyorum yılların ROG serisi mobilde olsa çok kısılmamıştır diyorum ama HP Omen hayatımda elime bile almadım Türkçe kaynak video inceleme de sıfır 4 günüm kaldı bugün sipariş vermem lazım kaldım öyle kararsız :( RTX 4090 kart gibi gerçekten mobilde diğer marka modeller gibi performans veremeyecekse ya da 1-2 yıl sonra elimde kalacaksa almayacağım bilen kullanan yok mu diye bilgi soruyorum işte burada.

RTX 3070 laptop yanına RTX 4070 TI-4080 bir kasa çok daha mantıklı.

Maalesef masaüstüne evde yer de yok hanımdan izinde yok 55k bütçeyi yeter ki laptop al dedi 80k bütçe verdi vallahi :) hala şoktayım yani o kadar sevinçliyim varsın laptop olsun siz bana laptopun en iyisini bulmama yardımcı olmanız bana kafi seçim çok zor inanın kalıyorum ekran başında öylee. Masaüstü yok puff oldu :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı