Brokero
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Asfalt Plent operatörü, Yatırım, e-ticaret
Linke bulunan cihaz 79k. Ancak aynı özellikteki bir diğer cihaz:
Bu cihaz ise 120k fiyatlı.
Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zamlanmamış cihaz mı buldum ya da teşhir ürünü mü ya da bir eksiği fazlası mı var fiyatı bu kadar etkileyen? Bir diğer cihaz farklı sitede.
www.hpstore.com.tr
Sıkıntılı mıdır HP markası? Oyun konusunda ve uzun süreli kullanımda elimde kalır mı soğutma konusunda başarısız olup da? Çünkü RTX 4090'dan bahsediyoruz. Bir de SSD ve RAM eklemesi yükseltmesi yapılabiliyor mu sonradan? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü HP ve ASUS ROG STRIX Scar 16 RTX 4080 arasında kaldm. Çok kararsızım.
Cihaz bu;
Teşekkürler
Bu cihaz ise 120k fiyatlı.
Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zamlanmamış cihaz mı buldum ya da teşhir ürünü mü ya da bir eksiği fazlası mı var fiyatı bu kadar etkileyen? Bir diğer cihaz farklı sitede.

HP OMEN Laptop 17 - CK2003NT Intel Core i9 - 13900HX 32GB RAM 1 TB SSD 16GB GeForce RTX 4090 17.3 inç QHD 165 Hz FreeDOS Siyah 7P651EA - HP Store Türk
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17 - CK2003NT Intel Core i9 - 13900HX 32GB RAM 1 TB SSD 16GB GeForce RTX 4090 17.3 inç QHD 165 Hz FreeDOS Siyah 7P651EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
Sıkıntılı mıdır HP markası? Oyun konusunda ve uzun süreli kullanımda elimde kalır mı soğutma konusunda başarısız olup da? Çünkü RTX 4090'dan bahsediyoruz. Bir de SSD ve RAM eklemesi yükseltmesi yapılabiliyor mu sonradan? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü HP ve ASUS ROG STRIX Scar 16 RTX 4080 arasında kaldm. Çok kararsızım.
Cihaz bu;
Teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: