HP Omen 17 şarj ışığı yanıp sönüyor

Hunterants

Kilopat
Merhaba, Omen 17 dizüstü bilgisayarımın şarj ışığı turuncu yanıp sönüyor. Şarj cihazını çıkarıp tekrar taktığımda sabit beyaz ışık yanıyor, ama bir süre sonra tekrar turuncu yanıp sönmeye başlıyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belki şarjın full olduğunu gösteriyordur yanıp sönmesi yani çıkarabilirsin şarjı fullendi artık anlamında. Çıkarıp tekrar taktığında ise şarj oluyor moduna geçtiği için beyaz ışık yanıyordur sonra zaten full olduğu için 2 dk sonra gene yanıp sönmeye başlıyordur. Sadece tahmin ettim, yanlış olabilir bana mantıklı geldi :)

Merhaba, Omen 17 dizüstü bilgisayarımın şarj ışığı turuncu yanıp sönüyor. Şarj cihazını çıkarıp tekrar taktığımda sabit beyaz ışık yanıyor, ama bir süre sonra tekrar turuncu yanıp sönmeye başlıyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Turuncu yanıp sönmesi şarja yakma uyarısıdır; bu durumda ya bataryanız ölmüş ya da şarj aletiniz bozulmuştur.

Şarj cihazı takılı değilken laptop açılıyor. Şarj aletinin de bozuk olduğunu sanmıyorum. Biraz önce oyun açıkken aynı şekilde turuncu yanıp sönüyordu, şarj cihazını çıkarttığım anda laptop kapandı.

Şarj cihazı takılı değilken laptop açılıyor. Şarj aletinin de bozuk olduğunu sanmıyorum. Biraz önce oyun açıkken aynı şekilde turuncu yanıp sönüyordu, şarj cihazını çıkarttığım anda laptop kapandı.
O zaman bataryanız ölmüştür, bilgisayarı açacak kadar enerji verir ama oyun oynatmaya yetmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı