18 yaş altı internet alışverişi için kart tavsiyesi

• Konuyu başlatan Luvyan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 344
Hocam hangi banka ise şikayetvara yazın istemem rağmen TROY veriliyor diye X müşteri temsilcisi arayıp adresinize çoğunlukla Visa yönlendiriyorlar.

Hocam kart verilmiyor 18 yaş altına bankalar kart vermiyor Papara olayları sonrası hiçbiri elini sürmüyor ben şans eseri bankart aldım oda TROY kullanıyor bu da bana özel bir şey değil bu 2 sene önce çıkaranda TROY kullanıyor. Dediğiniz şey mümkün değil müdür olarak bankada çalışan tanıdıkta var oradan biliyoruz.

Halkbank verir ancak velisiz çıkartamazsın. Yetişkin hesabı olduğu için herhangi bir kısıtlaması olmaz.

Veli ile de çıkartılmıyor bankalar vermiyor banka verseydi gider kuveytten cikartirdim.

Hocam kart verilmiyor 18 yaş altına bankalar kart vermiyor Papara olayları sonrası hiçbiri elini sürmüyor ben şans eseri bankart aldım oda TROY kullanıyor bu da bana özel bir şey değil bu 2 sene önce çıkaranda TROY kullanıyor. Dediğiniz şey mümkün değil müdür olarak bankada çalışan tanıdıkta var oradan biliyoruz.

Veli ile de çıkartılmıyor bankalar vermiyor banka verseydi gider kuveytten cikartirdim.

Hocam çıkartılıyor siz yanlış biliyorsunuz veli ile İş Bankası'na da halkbankasına gidip ben çocuk hesabı açmak istiyorum derseniz mecburen açmak zorundalar açmama gibi bir durum yok bir de ekstra Visa olsun diye belirtirseniz veriyorlar. Daha 2 3 gün önce ilk imza açtırdım velim ile.

Hocam çıkartılıyor siz yanlış biliyorsunuz veli ile İş Bankası'na da halkbankasına gidip ben çocuk hesabı açmak istiyorum derseniz mecburen açmak zorundalar açmama gibi bir durum yok bir de ekstra Visa olsun diye belirtirseniz veriyorlar. Daha 2 3 gün önce ilk imza açtırdım velim ile.
Bende geçen gün gittim yok dediler inatla. Veliyle gittim tek gitmedim bu arada tum bankaları gezdik hiçbiri vermedi ziraatten anca aldık.

İş Bankası bilerek açmadık kullanan yok diye Halkbank falan da vermedi kalan aklına gelecek tum bankalada uğradık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• eKqx

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı