Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.284 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #31 Hepinize teşekkür ederim. MSİ GL65 Leopard aldım.
E epitelyum Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #32 Dark Lord Vader dedi: O attığınız HP alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hangi HP modeliydi arkadaşın attığı? Gözükmüyorda. HP Omen 17 ck0007nt modeli değil sanırım. Alınmaz dediğinize göre hocam. epitelyum dedi: Hangi HP modeliydi arkadaşın attığı? Gözükmüyorda. HP Omen 17 ck0007nt modeli değil sanırım. Alınmaz dediğinize göre hocam. Genişletmek için tıkla... @Lebowsk1 neden gülmüştünüz? Son düzenleme: 22 Haziran 2022
Dark Lord Vader dedi: O attığınız HP alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hangi HP modeliydi arkadaşın attığı? Gözükmüyorda. HP Omen 17 ck0007nt modeli değil sanırım. Alınmaz dediğinize göre hocam. epitelyum dedi: Hangi HP modeliydi arkadaşın attığı? Gözükmüyorda. HP Omen 17 ck0007nt modeli değil sanırım. Alınmaz dediğinize göre hocam. Genişletmek için tıkla... @Lebowsk1 neden gülmüştünüz?
L Lebowsk1 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 166 Çözümler 1 23 Haziran 2022 #33 epitelyum dedi: neden gülmüştünüz? Genişletmek için tıkla... Geri aldım o halde. Fukaranın yüzü gülür mü.
epitelyum dedi: neden gülmüştünüz? Genişletmek için tıkla... Geri aldım o halde. Fukaranın yüzü gülür mü.
E epitelyum Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #34 Lebowsk1 dedi: Geri aldım o halde. Fukaranın yüzü gülür mü? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam sadece bir şey mi demek istediniz diye sormuştum.
Lebowsk1 dedi: Geri aldım o halde. Fukaranın yüzü gülür mü? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam sadece bir şey mi demek istediniz diye sormuştum.