HP Omen 17 W200NT vs Asus GL502vs vs MSI Stealth Pro

Hp Omen 17 W200NT vs Asus GL502vs vs Msi Stealth Pro

  • Hp Omen 17 W200NT

    Oy: 3 42,9%
  • Asus GL502vs

    Oy: 1 14,3%
  • Msi Stealth Pro

    Oy: 3 42,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    7

sukrucand

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2015
Mesajlar
19
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mimar
Öncelikle herkese merhaba. Bu 3 cihaz arasında kaldım sürekli hareket halinde olan bir kullanıcıyım motosiklet kullanıyorum. Cihazı kullanım amacım mimari modellemeler, çok nadir oyun oynamak, GoPro ile çektiğim videoları editlemek gibi Stealth pro serisi inceliğinden dolayı dikkatimi çekti fakat fiyatı 1060'a göre fazla gibi sizce değer mi?
 
Stealth serisi taşınabilirliği artırmak amacıyla yapışmış bir seri olduğundan malzeme kalitesi kullanılan materyallerde farklılık olduğu için fiyatı biraz tuzlu. Değer mi değmez mi konusu sizde bitiyor ama ben HP'yi elerdim. Ön yargılı yaklaşıyor olabilirim ama HP'nin cihazlarında oyun oynanmayacağını düşünüyorum :)
 
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :mutlu:.Hp Omen'i iade etmiş bulunuyorum. Şimdi yeni bir yarışmacı daha kafamı kurcalıyor adı "Tulpar T5 V11.1.1" :mutlu:. 2.5 cm kalınlığında ve 2.6 kg ve 1070 karta sahip fakat dediğim gibi çok oyun oynayan birisi değilim mobilite daha önemli. Bahsi tekrar açmak istiyorum umarım çok tepki almam bu kararsızlıkla:mutlu:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı