HP Omen 25i monitör 4750 TL'ye alınır mı?

Celde

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4500'e iiyama G2470HSU B1 almıştım, henüz daha kargolanmadı nedense gecikti.
Bu arada da Omen indirime girdi ancak arada 250 TL fark var. Sizce siparişi iptal edip HP alınır mı?

@Saint Lucia @Sad Frog Hocalarım monitörlerden pek anlamadığım için sizler de görüş bildirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İki konu, yeni konular kısmında birbirine bakıyor.

Iiyama'da üzmez, iptal etmenize gerek yok.

Iiyama'da üzmez, iptal etmenize gerek yok.
Valla hocam hp daha çok hoşuma gittiği için onu almak istedim ancak bütçeyi zar zor 4500e ayarladım. Birde ülkemizde çok tutulmayınca değiştirsem mi diye düşünüyorum.
250tl farka değecekse almaya hazırım çünkü

Hocam siparişi daha vermeseydiniz eğer 25i önerirdim. Fakat siparişi çoktan verdiğiniz için ve G2470HSU-B1'de çok kötü bir model olmadığı için iptal etmenize hiç gerek yok.

Hocam siparişi daha vermeseydiniz eğer 25i önerirdim. Fakat siparişi çoktan verdiğiniz için ve G2470HSU-B1'de çok kötü bir model olmadığı için iptal etmenize hiç gerek yok.

Henüz daha kargolanmadı hocam, tahmini kargo tarihi 3 gün sonrayı gösteriyor. İiyama gerçekten güzel bir monitöre benziyor ama Türkçe bir değerlendirme bulamadım kullanıcılardan detaylı şekilde.
Bir de parlaklık ve G-Sync'ten dolayı Omen'e sıcak bakıyorum. İiyamanın paneli çok iyi olduğunu okudum forumda.
Ben iptal süreçlerine hazırım açıkçası o yüzden iptal edebilirim. Ama buna değer mi bilmiyorum kararsızlığım bu yüzden

Vallahi size kalmış hocam iptal edip etmemek, iki modelde gerçekten güzel.

Iiyama'nın tek eksi yani G-Sync olmaması, dolayısıyla Omen 25I'ye göre oyunlardan daha kötü performans alınır.

Vallahi size kalmış hocam iptal edip etmemek, iki modelde gerçekten güzel.

Iiyama'nın tek eksi yani G-Sync olmaması, dolayısıyla Omen 25I'ye göre oyunlardan daha kötü performans alınır.

3060 Ti ile kullanacağım hocam FreeSync ile G-SYNC arasında performans farkı hissediliyor mu?
Ben oyun amaçlı alacağım için bir de hem hikayeli hem de FPS oyunlarıyla bayağı haşır neşir olacağım.

Birde hocam iiyamada coilw çıkma olasılığı var uyku modunda vs. Biraz sorunsuz bir monitör istiyorum bu yüzden

G-Sync, FreeSync'a göre daha kaliteli, dolayısıyla hissedilebilir. 25i alabilirsiniz isterseniz Iiyama'yı iptal edip fakat dediğim gibi, iki modelde üzmez. Ayrıca şimdiye kadar forumda Iiyama ile sorun yaşayan neredeyse hiç kimseyi görmedim.

Teşekkür ederim hocam evet iiyamada cw sorunu hariç bir sorun görmedim yabancı kaynaklarda dahil olacak şekilde ancak kullanım deneyimi nedense çok az.
Başından beri HP'ye olan sıcaklığım ve Türkçe kaynaklar dahil olacak şekilde daha çok kullanıcı deneyimi okuduğum için sanırım ona daha sıcak bakıyorum biraz daha araştıracağım HP'yi olmadığı geçeceğim o zaman.
NVIDIA ile daha stabil çalışacaksa iade edeceğim sanırım.
Tekrardan teşekkür ederim eksik olmayın hocam.

Başka görüş bildirecek arkadaşlar varsa memnuniyetle dinlerim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…