HP Omen 25i monitör 4750 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar 4500'e iiyama G2470HSU B1 almıştım, henüz daha kargolanmadı nedense gecikti.
Bu arada da Omen indirime girdi ancak arada 250 TL fark var. Sizce siparişi iptal edip HP alınır mı?

@Saint Lucia @Sad Frog Hocalarım monitörlerden pek anlamadığım için sizler de görüş bildirirseniz sevinirim.

Henüz kargolanmadıysa iptal edip HP almanız daha iyi olabilir.

Henüz kargolanmadıysa iptal edip HP almanız daha iyi olabilir.
Kargolanmadı hocam siparişi iptal etme seçeneğim mevcut birde garip şekilde geçen sipariş vermeme rağmen 3 gün sonra kargoda diyor.
Omen 25i parlaklık ve renk konusunda tatmin eder mi hocam iiyamaya göre ?
Birde fast ips ile ips ile arasındaki fark kullanımda fark edilir mi ?

Kargolanmadı hocam siparişi iptal etme seçeneğim mevcut birde garip şekilde geçen sipariş vermeme rağmen 3 gün sonra kargoda diyor.
Omen 25i parlaklık ve renk konusunda tatmin eder mi hocam iiyamaya göre ?
Birde fast ips ile ips ile arasındaki fark kullanımda fark edilir mi ?

Parlaklık ve renk konusunda HP daha iyidir ama tepki süresinde hangisi daha iyi bilemiyorum çünkü Omen 25i'nin tepki süresini gösteren bir inceleme bulamadım ama İlyama tepki süresi olarak biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum. Ama bu aradaki biraz fark çok fazla rekabetçi oyun oynamayacaksanız önemsiz. HP'yi alın geçin derim.

Parlaklık ve renk konusunda HP daha iyidir ama tepki süresinde hangisi daha iyi bilemiyorum çünkü Omen 25i'nin tepki süresini gösteren bir inceleme bulamadım ama İlyama tepki süresi olarak biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum. Ama bu aradaki biraz fark çok fazla rekabetçi oyun oynamayacaksanız önemsiz. HP'yi alın geçin derim.
Fps oynayacağım hocam ancak çok değil profesyonelde değilim. Öyle iyide oynuyorum denmez. Teşekkürler hocam HP’yi aldım. Ne zaman bir şeyler sorsam yardımcı oldunuz ayrıca teşekkür etmek istiyorum hocam sağ olun.
Sağ olun hocam aldım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı