Genel olarak Omen 15'ler 100W 16'lar 115 17'ler Max-P olarak geliyor, MUX veya benzeri teknolojiler AMD versiyonlarinda pek bulunmuyor fakat Intel Omen'lerde bulunuyor.

Dostum bilip bilmeden konuşuyorsun , yanlış bilgi verme diyorsun. 15 serilerinde de olanlar var. Ayrıca max-q değil hepsi.
List of Gaming Laptops with MUX Switch - Jarrod's Tech eğer site güvenilirse Omen 15'de MUX yok.Genel olarak Omen 15'ler 100W 16'lar 115 17'ler Max-P olarak geliyor, MUX veya benzeri teknolojiler AMD versiyonlarinda pek bulunmuyor fakat Intel Omen'lerde bulunuyor.
Genel olarak Omen 15'ler 100W 16'lar 115 17'ler Max-P olarak geliyor, MUX veya benzeri teknolojiler AMD versiyonlarinda pek bulunmuyor fakat Intel Omen'lerde bulunuyor.
Şimdi bu yorumunu rtx 3060 olan cihaz için mi yapıyorsun, yoksa genel olarak omen15 serisi için mi yapıyorsun ona göre resim atacağım pc den.List of Gaming Laptops with MUX Switch - Jarrod's Tech eğer site güvenilirse Omen 15'de MUX yok.
3060. Ama benim bildiğim AMD olan Omen 15'de MUX yok. Ama yine de atın. İşlemciniz ne ayrıca? ntel ise vardı sanırım.Şimdi bu yorumunu rtx 3060 olan cihaz için mi yapıyorsun, yoksa genel olarak omen15 serisi için mi yapıyorsun ona göre resim atacağım pc den.
Var olması mesajını kendi cihazım ve intel olan modeller için yapmıştım. Alıntı yapmadan önce önceki mesajları okursanız iyi olur.3060. Ama benim bildiğim AMD olan Omen 15'de MUX yok. Ama yine de atın. İşlemciniz ne ayrıca? ntel ise vardı sanırım.
101 derece işlemci
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.