Alınası mukemmel urundur bu ürün.
Omen 17 derdim.Monster mı HP Omen 17 mi deseler hangisini tercih edersin hocam bir Monster kullanıcısı olduğun için soruyorum tekrar almak istesen.
Omen 17 derdim.
Ben aldığımda piyasada Omen 17 gibi krallar pek yoktu.
Ikisi de aynı segmentte ve aynı kaliyede cihazlar.Bende hep Tulpar T7 v25.1.2 ile HP Omen 17 CK0007NT arasında gidip geliyorum neden gidip geliyorum anlaması güç aslında ama 300Hz ekran ve yanındaki ufakta olsa çanta hediyesiyle driver USB'si tuhaf bir şekilde aklımı karıştırıyor tabii bir de 15 gün iade ve ücretsiz bakımda var.
Ikisi de aynı segmentte ve aynı kaliyede cihazlar.
BIOS sorunu da cozuldu Monster cephesinde. Karar sizin, sahsen ben cok uzun dusunurum. En azından SteelSeries klavye bile cezbediyor.
300hz ekranı her oyunda kullanamıcan çanta ve usb hediyesini 100 tlye karşılıyon anlamadığım şey bunlar nasıl çelebiliyor??Bende hep Tulpar T7 v25.1.2 ile HP Omen 17 CK0007NT arasında gidip geliyorum neden gidip geliyorum anlaması güç aslında ama 300Hz ekran ve yanındaki ufakta olsa çanta hediyesiyle driver USB'si tuhaf bir şekilde aklımı karıştırıyor tabii bir de 15 gün iade ve ücretsiz bakımda var.
300Hz ekranı her oyunda kullanamıcan çanta ve USB hediyesini 100 TL'ye karşılıyon anlamadığım şey bunlar nasıl çelebiliyor?
Hocam dediğiniz şeyleri saysak bile çok bir şey farketmiyor ek olarak 130wat ve mux teknolojisi gerçekten onda varsa düşünülebilir çünkü ömür boyu garanti gibi bir şey dediniz gerçekten böyle bir şey var mı ben de şu an düşünmekteyim.Hocam FPS oyunları oynadığım için 300Hz bir avantaj sağlayabilir diye düşündüm + RGB SteelSeries klavyeside var çanta dediğimiz zaman düzgün bir çanta almak istersek özellikle HP'nin çantasını almak istersem 500 TL gibi rakamlara satılıyor USB dediğimde orada da belirttim driver USB'si bir nebzede olsa driverları kurmada kolaylık sağlıyor diye düşünüyorum o yüzden biraz kafa karıştırıyor arada 1.000 TL oynuyor zaten şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.